Werken en leren

Orthopedagoog Generalist/ GZ-Psycholoog | 24 - 36 uur

Reageer hier

Ben jij die gedreven, creatieve, doortastende Orthopedagoog Generalist of GZ-Psycholoog met een krachtige ambitie, die zowel diagnostiek als behandeling van een ambulante cliëntenpopulatie wil verrichten? Die daarnaast helpt onze ambities waar te maken? Dan is deze vacature iets voor jou!

Dan is Prinsenstichting op zoek naar jou!


Waar ga je werken?
Zodiak Expertisecentrum is onderdeel van Prinsenstichting, welke biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zaanstreek-Waterland, werkend volgens de visie “Gentle Teaching”. Zodiak Expertisecentrum is een succesvol en zeer ambitieus onderdeel van Prinsenstichting en is er voor alle diagnostiek- en behandelvragen van zowel kind, jeugd, adolescenten en volwassenen mensen met een verstandelijke beperking (of beneden gemiddeld intelligentieniveau) en hun naasten, die een gespecialiseerd antwoord nodig hebben.

Wij zijn een enthousiaste en ambitieuze club professionals met uitstekende kennis en kunde in huis, gericht op groei en ontwikkeling in de regio Noord-Holland.

Voor een zo’n goed mogelijk antwoord werken we samen in een groot interdisciplinair team met o.a. gedragskundigen, een seksuoloog, vak therapeuten, AVG-artsen en paramedici. Samen hebben wij één doel: de cliënt helpen het beste uit zichzelf te halen en een eigen leven te leiden, zoals de cliënt dat wil.


Wat ga je doen?
De werkzaamheden zijn ten behoeve van de cliënten die bij Prinsenstichting wonen en/of dagbesteding hebben of begeleid worden door Prinsenstichting. Wij bieden dus zowel intramuraal als extramuraal onze diensten aan. In jouw rol coördineer je de behandeling ondersteund door de (junior en senior) gedragsdeskundigen. Je ondersteunt medewerkers bij het vormgeven van de behandeling. levert een bijdrage aan de diagnostische beeldvorming, teamscholing en pedagogische coaching. Daarnaast heb je een rol in de individuele en mediërende behandeling van de cliënten en voer je ondersteunende gesprekken met begeleiders, cliënten en hun verwanten. Je levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van zowel het gedragsdeskundige team als de teams waar je mee samenwerkt en aan de bredere organisatie.

Wie ben jij?
Je bent verantwoordelijk voor je eigen caseload en werkt intensief samen met verschillende interne en externe partijen. Je bent daadkrachtig, positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast:

 • heb je affiniteit met onze doelgroep en kennis van o.a. autisme, sociaal-emotionele ontwikkeling en hechting zijn een pré;
 • ben je in het bezit van de post Master Orthopedagoog Generalist en/of GZ-Psycholoog;
 • ben je ingeschreven in het BIG-register;
 • beschik je over meerdere jaren in het vakgebied en de functie;
 • ervaring hebt met schematherapie of bereidheid hiertoe opgeleid te worden;
 • kennis hebt over o.a. autisme, sociaal-emotionele ontwikkeling en hechting zijn een pré;
 • kennis hebt van of ervaring met diverse vormen van psychotherapeutische behandeling;
 • uitstekende sociale vaardigheden hebt; capaciteit om verbinding te creëren tussen de verschillende systemen (cliëntsystemen/school/hulpverleners/etc.).
 • ben je integer en betrouwbaar, je krijgt toegang tot vertrouwelijke en weet hier verantwoord mee om te gaan.

Wat bieden wij?

Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • Als orthopedagoog generalist/ GZ-Psycholoog een brutosalaris van minimaal € 4.185,00 en maximaal € 6.320,00 op basis van 36 uur (FWG 65). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Extra loonsverhogingen in het komende jaar, waarvan de eerste 2% in juni 2024;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings met uitnodigingen voor bijvoorbeeld: Persoonlijke Veiligheid Training (PVT), Gentle Teaching, medicatie, psychiatrische stoornissen & trauma, verstandelijke beperking & ontwikkelingspsychologie en meer;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • Een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • Een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
 • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met onze afdeling Recruitment.

Enthousiast?

Klik dan op onderstaande sollicitatiebutton en solliciteer!

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.
Hier lever jij als nieuwe medewerker ook een bijdrage aan!
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef! Hier pakken we een uitdaging met beide handen aan!


Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting

-

Reageer hier

-

Deel vacature