Werken en leren

Begeleider voor de doelgroep LVB/MVB Complex Intensief | uren in overleg | Purmerend

Reageer hier

Als begeleider van onze doelgroep met een licht tot matig verstandelijke beperking, met een complex intensieve zorgvraag, kijk jij niet naar de beperkingen maar de mogelijkheden. Je stimuleert, motiveert en ondersteunt onze cliënten in hun dagelijkse leven waarbij eigen regie van de bewoner voorop staat. Je vindt het belangrijk dat onze cliënten mogen zijn wie ze zijn en moedigt ze aan om van elke dag het beste te maken.

Wat ga je doen?

Je begeleidt deze doelgroep door de cliënten eerst zo goed mogelijk te leren kennen. Je doet wat je zegt, en zegt wat je doet. Door een duidelijke dag structuur en (sensitieve) begeleiding te bieden creëer je een veilige omgeving, met als doel dat de cliënten zich kunnen ontwikkelen en zich zelf kunnen zijn. Vanuit daar ga je in gesprek en leg je de verbinding met de cliënt. Je ontdekt wat de cliënt nog wil leren, nu en in de toekomst. Om de juiste begeleiding en zorg te kunnen bieden investeer je in familie en verwanten, en werk je vanuit die driehoek. Samen met de cliënt stel je realistische en haalbare doelen zoals bijvoorbeeld: het vinden van (betaald) werk, het opbouwen van sociale contacten, fitter worden door (samen) te gaan sporten, gedragsproblemen onder controle krijgen en stoppen met middelengebruik.

Wie ben jij?
Je bent een betrouwbare, geduldige en positieve begeleider en zet de cliënt in hun kracht. Dit doe je door extra aandacht te geven aan hun kwaliteiten en er onvoorwaardelijk voor hen te zijn. Je kent je grenzen en weet deze op een passende manier aan te geven bij de cliënt.

Daarnaast:

 • kun je goed reflecteren op je eigen handelen
 • ben je in staat om snel te schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen
 • ben je in het bezit van een afgeronde mens- of zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo- niveau 3.

Wat bieden wij?

Een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past, waar jij je thuis voelt en waar jij jezelf kunt ontwikkelen. Omdat wij werken vanuit zelforganisatie krijg je volop de ruimte om initiatief te nemen. Daarnaast bieden we je bij een wederzijdse klik de mogelijkheid tot een vast contract met een proeftijd van twee maanden.

Verder:

 • arbeidsvoorwaarden en een salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg;
  als Medewerker Begeleiding tussen de € 2.148,00 en € 3.128,00 op basis van een 36-urige werkweek. (de functie is ingedeeld in FWG 25 of 30 – afhankelijk van de intensiteit van de locatie)
 • als Cliëntbegeleider tussen de € 2.393,00 en € 3.606,00 op basis van een 36-urige werkweek. (de functie is ingedeeld in FWG 35 of 40 – afhankelijk van de intensiteit van de locatie)
 • als Regiebegeleider tussen de € 2.672,00 en € 3.938,00 op basis van een 36-urige werkweek. (de functie is ingedeeld in FWG 40 of 45 – afhankelijk van de intensiteit van de locatie)
 • extra 2 % loonsverhogingen in december 2024;
 • een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waarbij je nieuwe collega’s en de organisatie beter leert kennen;
 • vakantiegeld van 8% in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33 % in december;
 • 144 uur vakantie en 57 uur balansverlof per jaar op basis van een 36-urige werkweek;
 • een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • ruimte voor persoonlijke groei door scholing en toegang tot een breed aanbod aan e-learnings;
 • 20% korting op een artikel naar keuze bij onze Fred’s Kadoshop & Kunstatelier.

Geïnteresseerd?
Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn bij Prinsenstichting? Laat dan je gegevens achter via de onderstaande button, je ontvangt direct een mail met een link waarin je een belafspraak met de Recruiter in kan plannen. We gaan graag met je in gesprek, voor de juiste werkplek!


Appen of zelf bellen met onze Recruiters kan natuurlijk ook, via de contactgegevens onder aan de pagina.


Over Prinsenstichting

Bij Prinsenstichting werken mensen met een hart voor de gehandicaptenzorg. Wij kiezen voor samen, samen werken, samen zorgen en samen doen. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Hier lever jij als collega een bijdrage aan! We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking, vanuit Zorggroep de Opbouw bundelen wij onze kennis met andere zorginstellingen. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je te ontwikkelen. Een loopbaan lang.
We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.-

Reageer hier

-

Deel vacature