Werken en leren

Begeleider Doelgroep Ouderen met een verstandelijke beperking

Reageer hier

Als begeleider van onze ouder wordende cliënten met een verstandelijke en/of meervoudige beperking begeleid je met geduld, liefde en betrokkenheid in een fijne woon- en leefomgeving.
Je hebt oog voor de verhoogde kwetsbaarheid van onze cliënten en bent de verbindende factor die contact legt en onderhoudt met het (sociaal) netwerk. Klinkt dit als de passende baan voor jou? Dan komen we graag met jou in contact.


Wat ga je doen?
Als begeleider van onze ouder wordende cliënt met een verstandelijke beperking ondersteun je in het dagelijkse leven. Bij onduidelijkheid of spanning, biedt jouw aanwezigheid onze cliënten houvast. Je ondersteunt hen in de persoonlijke verzorging, biedt hen nabijheid en veiligheid en zorgt voor de juiste harmonie die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt.
Hoe ernstiger de beperkingen, hoe jonger onze cliënten kwetsbaarder worden en hoe eerder zij als ouderen worden gezien. Door het verlies van grip op de omgeving wordt de zorgafhankelijkheid en hulpbehoevendheid groter. Dementie en depressie zijn veel voorkomende problematieken bij deze doelgroep. Met jouw warme zorghart begeleid je onze ouder wordende cliënten op sommige locaties in de laatste levensfase tot het einde.

Wie ben jij?
Je hebt een flinke dosis geduld, weet van doorpakken en houd van een geintje op zijn tijd. Relativeren is belangrijk en daar draagt humor zeker aan bij. We vinden het belangrijk dat je doet wat je zegt, en zegt wat je doet.

Daarnaast:

 • kun je goed grenzen stellen
 • biedt je liefdevolle begeleiding aan onze cliënten
 • ben je in het bezit van een afgeronde mens- of zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 3.

Wat bieden wij?
Een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past, waar jij je thuis voelt en waar jij jezelf kunt ontwikkelen. Daarnaast bieden we je bij een wederzijdse klik de mogelijkheid tot een vast contract met een proeftijd van twee maanden.

Verder:

 • arbeidsvoorwaarden en een salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg.
  als Medewerker Begeleiding tussen de € 2.093,00 en € 3.067,00 op basis van een 36-urige werkweek. (de functie is ingedeeld in FWG 25 of 30 – afhankelijk van de intensiteit van de locatie.)
 • als Cliëntbegeleider tussen de € 2.338,00 en € 3.535,00 op basis van een 36-urige werkweek. (de functie is ingedeeld in FWG 35 of 40 – afhankelijk van de intensiteit van de locatie.)
 • als Regiebegeleider tussen de € 2.617,00 en € 3.861,00 op basis van een 36-urige werkweek. (de functie is ingedeeld in FWG 40 of 45 – afhankelijk van de intensiteit van de locatie.)
 • extra loonsverhogingen in het komende jaar, waarvan de eerste 2% in juni 2024
 • een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waarbij je nieuwe collega’s en de organisatie beter leert kennen
 • vakantiegeld van 8% in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33 % in december
 • 144 uur vakantie en 57 uur balansverlof per jaar op basis van een 36-urige werkweek
 • een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen
 • ruimte voor persoonlijke groei door scholing en toegang tot een breed aanbod aan e-learnings
 • 20% korting op een artikel naar keuze bij onze Fred’s Kadoshop & Kunstatelier
 • een brownie met gratis drankje naar keuze bij ons restaurant Brownies & Downies in Purmerend


Geïnteresseerd?
Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn bij Prinsenstichting? Laat dan je gegevens achter via de onderstaande button, Één van onze Recruiters neemt binnen drie werkdagen contact met je op. We gaan graag met je in gesprek, voor de juiste werkplek!


Appen of zelf bellen met onze Recruiters kan natuurlijk ook, via de contactgegevens onder aan de pagina.

Over Prinsenstichting

Bij Prinsenstichting werken mensen met een hart voor de gehandicaptenzorg. Wij kiezen voor samen, samen werken, samen zorgen en samen doen. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Hier lever jij als collega een bijdrage aan! We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking, vanuit Zorggroep de Opbouw bundelen wij onze kennis met andere zorginstellingen. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je te ontwikkelen. Een loopbaan lang.
We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

-

Reageer hier

-

Deel vacature