Werken en leren

Basis Arts of Arts in Opleiding tot Specialist | Gehandicaptenzorg | 32 -36 uur | Purmerend

Reageer hier

Ben jij Basis Arts, of ben je AOIS VG? Heb passie voor en interesse in het doorgronden van cliënten met een verstandelijke beperking (gehandicaptenzorg)? Ben je op zoek naar een uitdagende baan, die elke dag anders is en wil jij graag werken in een zeer ervaren team? Reageer dan op deze vacature! Wij zijn uiterlijk per 1 maart 2024 op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken.


Zodiak is het deskundigheidscentrum van Prinsenstichting in de regio Zaanstreek-Waterland, met al jarenlang een succesvolle polikliniek. Zodiak is er voor behandelvragen van mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten, die een gespecialiseerd antwoord nodig hebben, zowel wonend bij de Prinsenstichting als elders. Voor het best passende antwoord werken we vanuit Zodiak multidisciplinair samen met gespecialiseerde gedragsdeskundigen, paramedici en consulent medisch specialisten. De huisartsen in de regio zijn onze partners in de eerste lijn. Er bestaat een goed lopend samenwerkingsverband met hen en de HAP’s.

Wij zijn een enthousiaste, gedreven en ambitieus team van professionals met uitstekende kennis en kunde in huis, gericht op groei en ontwikkeling in de regio Noord-Holland.


Wat ga je doen?
Als Basis Arts/ ANOIS VG maak je deel uit van de Poli AVG. Je gaat voornamelijk voor onze intramurale cliënten werken. Je verleent 2e lijnszorg onder supervisie van de arts VG. Hiertoe onderzoek, behandel en bevorder je de gezondheidstoestand van mensen met een verstandelijke beperking waarbij sprake is van een geïntegreerde multidisciplinaire aanpak en (complexe) meervoudige problematiek (onder supervisie van de arts vg). Je adviseert over de gezondheidsproblematiek richting cliënt, cliëntvertegenwoordigers, begeleiders, andere behandelaren en (para)medici die betrokken zijn bij de behandeling. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het medisch beleid.

Wie ben jij?

Je bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen en bent in staat om onzekerheden en knelpunten bespreekbaar te maken om zo jezelf en het medische team verder te ontwikkelen. Je bent leergierig, positief ingesteld en toont pro-activiteit.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een artsendiploma met BIG-registratie;
 • Je ziet het gesprek, onderzoek en de behandeling van mensen met een verstandelijke beperking als een uitdaging;
 • Efficiënt werken is voor jou een continue ontwikkelproces en hierover denk je graag mee;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met behandeling in de langdurige zorg;
 • Beschik je over een rijbewijs en een auto.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een leuk, gedreven en vooral ook ervaren team van artsen VG, gespecialiseerde verpleegkundigen vg, doktersassistenten en medisch secretaresses. Dagelijks zetten zij zich in voor de vragen, wensen en behoeften van cliënten met een verstandelijke beperking.

Om de best mogelijke zorg -nu en in de toekomst- te kunnen blijven bieden, vinden wij het belangrijk om actief bij te dragen aan opleiding, training en wetenschap. Daarom bieden wij een uitdagende, stimulerende en prettige leeromgeving voor coassistenten en AIOS VG, en bieden wij ruimte om deel te nemen aan wetenschappelijk onderzoek

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd.

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding word je ingeschaald in FWG 65 (minimaal € 4.269,- en maximaal € 6.446,- bruto per maand op basis van 36 uur);
 • 2% extra loonsverhoging conform de CAO per december 2024;
 • In eerste instantie een tijdelijk contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een uitnodiging voor onze introductiebijeenkomst;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings). Zo bieden wij ook de mogelijkheid, om bij gebleken geschiktheid de opleiding tot arts VG te volgen. 

Enthousiast?

Voor inlichtingen over deze functie neem je contact op via Machteld Bakker (Recruiter), bel dan 06-14552876. Zij vertelt jou graag meer.

-

Reageer hier

-

Deel vacature