Invallers en vakantiekrachten | De BinnenBuitengroep

Ook als invaller of vakantiekracht lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

X & J Website 1)

Dagbestedingslocatie “de BinnenBuitengroep” zoekt per direct invallers die het leuk vinden om met onze cliënten groeps- en individuele activiteiten uit te voeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wandelen, zwemmen, fietsen (op een duofiets), gymmen, gezelschapsspelletjes etc.. De activiteiten met cliënten doe je samen met een ervaren collega.

Ook zoeken wij vakantiekrachten voor de periode van 6 weken tijdens de zomervakantie. Je wordt in de zomervakantie minimaal 3 dagen per week ingezet.

Ben je bezig of ga je starten met een opleiding in de zorg? Ben je beginnend beroepsbeoefenaar? Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Je oriënteren op de zorg? Of wil je gewoon leuke dingen doen met mensen met een verstandelijke beperking én heb je zin in een leuke afwisselende baan. Mail ons dan. Enne…Oh ja…..het is fijn als je stevig in je schoenen staat en niet bang bent voor een beetje tegenwind.

De voorkeur gaat uit naar medewerkers die flexibel zijn en op oproepbasis beschikbaar zijn. De werkdagen zijn op maandag t/m vrijdag tussen 9.00-16.00

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en de opgedane ervaring. De CAO voorziet in een reiskosten vergoeding. Daarnaast doe je natuurlijk veel nieuwe ervaring op en bieden wij jou een leuke, uitdagende baan!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Mariska of Maaike, tel.nr. 0299-459246.