Werken en leren

Invallers en vakantiekrachten | De BinnenBuitengroep

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als invaller of vakantiekracht lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

X & J Website 1)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.


Dagbestedingslocatie “de BinnenBuitengroep” zoekt per direct invallers die het leuk vinden om met onze cliënten groeps- en individuele activiteiten uit te voeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wandelen, zwemmen, fietsen (op een duofiets), gymmen, gezelschapsspelletjes etc.. De activiteiten met cliënten doe je samen met een ervaren collega.

Ook zoeken wij vakantiekrachten voor de periode van 6 weken tijdens de zomervakantie. Je wordt in de zomervakantie minimaal 3 dagen per week ingezet.

Wie ben jij?

Ben je bezig of ga je starten met een opleiding in de zorg? Ben je beginnend beroepsbeoefenaar? Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Je oriënteren op de zorg? Of wil je gewoon leuke dingen doen met mensen met een verstandelijke beperking én heb je zin in een leuke afwisselende baan. Mail ons dan. Enne…Oh ja…..het is fijn als je stevig in je schoenen staat en niet bang bent voor een beetje tegenwind.

De voorkeur gaat uit naar medewerkers die flexibel zijn en op oproepbasis beschikbaar zijn. De werkdagen zijn op maandag t/m vrijdag tussen 9.00-16.00

Wat bieden wij?


We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

Je salaris is afhankelijk van je opleiding en de opgedane ervaring. De CAO voorziet in een reiskosten vergoeding. Daarnaast doe je natuurlijk veel nieuwe ervaring op en bieden wij jou een leuke, uitdagende baan!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Mariska of Maaike, tel.nr. 0299-459246.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature