Weekend- Avond- Nachthoofd (WAN-hoofd) | 18 uur | Purmerend

Reageer hier

Heb jij ervaring als coördinerend- of kwaliteitsverpleegkundige? Ben jij op zoek naar de volgende stap en een nieuwe uitdaging? Wordt WAN-hoofd bij Prinsenstichting! Als WAN-hoofd zet jij direct de juiste lijnen en acties uit bij acute en/of complexe zorg situaties in de nacht, weet je medewerkers vertrouwen te geven door te kijken naar wat wèl kan en ondersteun je waar nodig. Kom jij ons team versterken als weekend-, avond- en nachthoofd (WAN-hoofd) bij Prinsenstichting? Reageer dan op deze vacature! We zijn per 1 september op zoek naar een nieuwe collega. Contractuitbreiding is bespreekbaar.

Als WAN-hoofd werk je zelfstandig tijdens het weekend, avond en nachturen. Je bent van Purmerend tot aan Schagen (en al onze andere locaties) verantwoordelijk voor de continuïteit van zorg, waarbij je met onze diverse cliëntendoelgroep te maken krijgt. Jij bent het aanspreekpunt bij afwijkingen of incidenten op medisch, agogisch, organisatorisch en technisch gebied buiten kantoortijden en houdt de regie in complexe- en crisissituaties. Hierbij kun je denken aan: het instrueren van medewerkers over bijvoorbeeld wondzorg, het ondersteunen bij een fixatie op een van onze complex intensieve doelgroepen, het uitvoeren van (voorbehouden) verpleegkundige handelingen tot de-escalerend werken met moeilijk verstaanbaar gedrag. Je coördineert de aanpak en uitvoering en verleent assistentie waar nodig.

Bij calamiteiten heb je alle bevoegd- en verantwoordelijkheden tot het nemen van alle noodzakelijke maatregelen en ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle bij de cliënt betrokken individuen en instanties zoals ouders, politie, justitie, de crisisdienst en ondersteunende diensten.

Dit ben jij
Je bent van nature een verbinder met een daadkracht. Jij bent loyaal, collegiaal en weet rust en overzicht te creëren in complexe situaties, waarbij je de regie behoudt op een gelijkwaardige manier. Je bent doortastend en handelt snel en effectief in acute en afwijkende situaties, waarbij je de juiste beslissingen neemt. Spanningsvolle situaties pak je aan met een de-escalerende benadering als uitgangspunt. Dankzij jouw empathisch vermogen en affiniteit met de gehandicaptenzorg schakel je moeiteloos tussen verschillende begeleidingsstijlen, afgestemd op elke doelgroep. We vinden het belangrijk dat je kunt relativeren in dit werk, hier draagt humor zeker aan bij.

Verder ben je:

• In het bezit van een HBO- of MBO Verpleegkunde diploma;
  • BIG-geregistreerd;
  • Ervaren in klinisch redeneren en indiceren;
  • Bevoegd- en bekwaam voor risicovolle en/of voorbehouden verpleegtechnische handelingen;
  • Bereid om scholing te volgen m.b.t. verpleegkundige handelingen en andere vakinhoudelijke cursussen, scholingen en congressen;
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.

Een team waarin je kunt leren met en van collega’s die gemotiveerd, loyaal en gedreven zijn. We bieden je een gevarieerde baan waarin geen dag hetzelfde is. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken. Bij gebleken geschiktheid bieden we je de mogelijkheid tot een vast contract met een proeftijd van twee maanden.

Verder:

• een brutosalaris van minimaal € 3.281,- tot maximaal € 4.806,- op basis van 36 uur. De functie is ingeschaald in FWG 55, afhankelijk van opleiding en ervaring word je ingedeeld;
  • 2% extra loonsverhoging conform de CAO per december 2024;
  • een introductiebijeenkomst om onze organisatie beter te leren kennen;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
  • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
  • een goede pensioenregeling en collectieve verzekering
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur.

Wil je graag meer weten?
Voor inlichtingen over deze functie neem je contact op met Thea Pots of Frank van den Brink  op 06 51275829. Zij vertellen jou graag meer!

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou?
Wacht niet langer en reageer! We ontvangen je motivatiebrief en CV graag vóór 22 juli 2024.
De gesprekken vinden plaats in de week van 22 juli 2024.

Reageer hier