Werken en leren

Regiebegeleider & cliëntbegeleider nachtdienst Waterlandlaan | 18 - 22 uur per week | Purmerend

Ben jij een echte nachtuil en in het bezit van een zorgdiploma? Weet jij ’s nachts de beste zorg en ondersteuning te bieden aan onze ouder wordende cliënten en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Dan is onze locatie Waterlandlaan op zoek naar jou!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

J & M Website 1.)

Waar ga je werken?
Op de Waterlandlaan wonen 20 cliënten waarvoor je gedurende de nachtelijke uren verantwoordelijk bent. Het niveau van de cliënten varieert van laag tot hoog. In de nachtdienst werk je zelfstandig en verricht je zorg gerelateerde werkzaamheden. Waar nodig bied je medische, agogische en psychische ondersteuning. Een goede nachtrust voor de cliënten is één van je voornaamste doelen.

Je loopt vaste rondes en speelt in op de zorgvraag die vanuit de cliënt komt. Een deel van de cliënten wordt uitgeluisterd met Medicom Uitluistersysteem. We zoeken een cliëntbegeleider die onze cliënten in de nacht graag de juiste zorg verleend en geruststelt wanneer de situatie hier om vraagt.

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Wat ga je doen?
Als regiebegeleider ben je verantwoordelijk voor de afspraken die gemaakt worden tijdens de nachten van de cliënten. Met jouw ervaring in de begeleiding van onze doelgroep weet je haalbare doelen te stellen die aansluiten op het cliëntplan. Je werkt samen met de regiebegeleider die verantwoordelijk is voor het dagprogramma en bent aanwezig bij cliënt-planbesprekingen. Daarnaast verleen je ook gewoon de nodige zorg in de nacht.

Als Cliëntbegeleider ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van cliënten op laag tot hoog niveau. Jij zorgt voor de juiste stimulatie en ondersteunt de cliënt bij alles. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als cliëntbegeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt deze veiligheid, sfeer liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep!

Daarnaast:

 • ben je als cliëntbegeleider in het bezit van een zorgdiploma op minimaal MBO 3 niveau en als regiebegeleider op minimaal MBO 4 niveau;
 • beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
 • ben je in staat continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
 • heb je de aantekening medicatie en epilepsie of ben je bereid die te halen;
 • gaat zelfstandig werken je prima af en durf je beslissingen te nemen;
 • bezit je een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor goede kwalitatieve zorg in de nachtelijke uren.


Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • Als cliëntbegeleider een brutosalaris van minimaal € 2.258,00 en maximaal € 3.198,00 op basis van 36 uur (FWG 35). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • Als regiebegeleider een brutosalaris van minimaal € 2.537,00 en maximaal € 3.432,00 op basis van 36 uur (FWG 40). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 december 2023;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings met uitnodigingen voor bijvoorbeeld: Persoonlijke Veiligheid Training (PVT), Gentle Teaching, medicatie, psychiatrische stoornissen & trauma, verstandelijke beperking & ontwikkelingspsychologie en meer;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • Een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • Een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
 • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Enthousiast?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via de onderstaande sollicitatie button!

Solliciteer nu

Het is ook mogelijk om je CV en motivatie te mailen naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202318.
Je sollicitatie zal door onze Recruiters worden doorgezet naar Waterlandlaan waarna zij beslissen of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking.

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als regiebegeleider en cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met onze Recruiter Rosan, zij vertelt je graag meer.

Deel vacature