Vakagoog Muziek | Regio Kwadijkerpark | 14 uur | Purmerend

Ben jij die ervaren Vakagoog Muziek met liefde voor mensen met een verstandelijke beperking? Met gevoel voor muziek, duidelijkheid en structuur? Een creatieve werkhouding en een dosis humor? Dan is deze muzikale vacature iets voor jou!

Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef! Hier pakken we een uitdaging met beide handen aan!

M & J Webiste 3.)

Als Vakagoog Muziek verzorg je (ortho-)agogische muziekactiviteiten aan zowel individuele cliënten als groepen. Je doet dit aan de hand van een vooraf gestelde (ortho-)agogische doelstelling die beschreven staat in het digitale cliëntplan. Ook houd jij je bezig met de volgende activiteiten:

• Het individueel of groepsgericht voorbereiden- en aanbieden van ortho-agogische en recreatieve muziekactiviteiten, die deel uitmaken van het totale cliëntplan;
  • Het bevorderen van de deskundigheid van (cliënt)begeleiders op het gebied van muziek en geluid;
  • Een bijdrage leveren aan het beleid van de vakgroep muziek;
  • Incidenteel samenwerken met andere disciplines (zoals beweging, drama en geestelijke verzorging) bij het organiseren en uitvoeren van gecombineerde activiteiten.

Je bent HBO geschoold en ervaren in het voorbereiden en aanbieden van verschillende muziekactiviteiten. Ook ben je behendig in het rapporteren en evalueren van deze activiteiten.

Je kunt goed samenwerken, zowel met directe collega’s als met collega’s van andere disciplines. Je bent in staat nieuwe producten, zoals workshops, trainingen en roulerende activiteiten te ontwikkelen en uit te voeren.

Daarnaast is het belangrijk dat je:

• In het bezit bent van een diploma Ortho-agogische muziekbegeleiding/Muziekagogie of een gelijkwaardige opleiding zoals; HBO Conservatorium - hoofdvak schoolmuziek of AMV, of HBO Creatieve therapie – muziek;
  • Meerdere (begeleidings-)instrumenten kunt bespelen en in staat bent jezelf te begeleiden tijdens het zingen van muziek uit verschillende genres;
  • Ruime ervaring hebt in het werken met (zeer) (ernstig) verstandelijk beperkte kinderen en/ of volwassen, al dan niet met (ernstige) gedragsproblematiek en/of dementie;
  • In het bezit bent van goede schriftelijke vaardigheden in verband met het formuleren van doelen en het uitwerken van rapportages en evaluaties;
  • Zelfstandig- én op teamniveau kan functioneren;
  • In het bezit bent van een rijbewijs en een auto (dit is een pré);
  • Bekend bent met de methode Gentle Teaching (of je hierin wilt scholen) en ervaring hebt in het werken binnen een zelforganiserend team.

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Je wordt binnen het team gezien en gewaardeerd.  Bovendien heb je binnen het zelforganiserende team volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast bieden wij:

• veel waardering van onze mooie doelgroep;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings) en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • als Vakagoog Muziek een bruto salaris van minimaal € 2.766,- tot maximaal € 3.861,- (FWG 45). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
  • aankomend jaar meerdere loonsverhogingen waarvan de eerst 2% op 1 juni 2024;
  • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
  • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
  • een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Neem dan contact op Yolanda Hulscher, Vakagoog Muziek bij de Vakgroep Muziek. Yolanda is na 16:00u te bereiken op 06 22869357. Zij vertelt jou graag meer!

Enthousiast?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via de onderstaande sollicitatiebutton!

Solliciteer hier!

Over Prinsenstichting
Prinsenstichting is onderdeel van Zorggroep De Opbouw. Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.
Hier lever jij als nieuwe medewerker ook een bijdrage aan.

Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef. Hier pakken we een uitdaging met beide handen aan!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.