Werken en leren

Teamleider Behandelcentrum Zodiak | 28 - 32 uur | Purmerend

Reageer hier

Inspireren, meedenken en de koers bepalen; dit ben jij! Je krijgt energie van operationeel en coachend leiding geven, zorgt voor samenhang en afstemming tussen de verschillende behandeldisciplines en weet resultaten te bereiken door te inspireren, motiveren en ruimte en vertrouwen te geven aan onze professionals. Sluit dit perfect aan bij jouw talenten? Wacht niet langer en reageer op deze vacature!

We zijn op zoek naar twee doortastende teamleiders voor ons expertise- en behandelcentrum die samen met ons de koers gaan bepalen voor deze afdeling. Als pionier in deze nieuwe functie krijg je de unieke kans om deze rol samen van de grond af op te bouwen en vorm te geven.

Wat ga je doen?
Binnen ons expertise- en behandelcentrum, genaamd Zodiak, werken acht behandeldisciplines. Zij werken zowel intra- als extramuraal en zijn er voor alle diagnostiek en behandelvragen van in- en externe cliënten met een verstandelijke beperking en hun naasten, die een gespecialiseerd antwoord nodig hebben. Als teamleider van ons expertise- en behandelcentrum ben je verantwoordelijk voor het direct aansturen en coachen van onze medewerkers (ca. 50 fte) en beheer je operationele en tactische zaken. Je stemt het functioneren van de toegewezen disciplines af met stakeholders en zoekt samenwerkingsmogelijkheden binnen- en buiten de organisatie op.

Als teamleider:

 • Coördineer en stuur je de inrichting van de disciplines naar processen, systemen en procedures en zorg je voor een doelmatige taakverdeling;
 • Ben je verantwoordelijk voor de realisatie van productieafspraken en doelstellingen;
 • Beheer je het budget en lever je input voor het opstellen van de begroting;
 • Denk je mee in het jaarplan en zorg je hierin voor samenhang tussen de disciplines;
 • Draag je bij aan de ontwikkeling van het opleidingsplan, dat aansluit bij de doelstellingen van de disciplines waardoor de zorg- en dienstverlening van ons expertise- en behandelcentrum continue verbetert.

De disciplines waarmee je werkt bestaan uit o.a. paramedici, gedragsdeskundigen, vaktherapeuten en de medische dienst. Je hebt regelmatig overleg met de Manager Zodiak, waar deze functie hiërarchisch onder valt.

Dit ben jij
Je bent doortastend, inspirerend, motiverend en hebt een sterk analytisch vermogen. Jij ziet kansen voor verbetering en vernieuwing van onze dienstverlening en weet die te vertalen naar concrete acties en input voor onze jaarplannen. Door jouw aanwezigheid op de afdeling ben je zichtbaar voor de professionals en maak je verbinding. Je bent als teamleider op de hoogte van wat er speelt op de afdeling en collega’s kloppen graag bij jou aan voor gevraagd en ongevraagd advies.

Verder:

 • Ben je in het bezit van een afgeronde HBO opleiding zoals bijvoorbeeld bedrijfskunde;
 • Breng je ervaring in coachen en aansturen mee;
 • Heb je zelf reflecterend vermogen;
 • Heb je oog voor de mens achter de medewerker.

Dit bieden wij

Een unieke kans om een nieuwe functie vanaf de grond op te bouwen en vorm te geven in een maatschappelijke organisatie. Je wordt onderdeel van een enthousiast, gedreven en ambitieus team van professionals met uitstekende kennis en kunde, gericht op groei en ontwikkeling in de regio Noord-Holland.


Verder ontvang je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • In eerste instantie een contract voor één jaar met uitzicht op verlenging;
 • Een bruto salaris tussen € 3768,00 en € 5477,00 op basis van een 36-urige werkweek. De functie is ingedeeld in FWG 60, afhankelijk van ervaring word je ingedeeld. Per 1-12-2024 wordt je salaris conform CAO met 2% verhoogd!;
 • Een eindejaarsuitkering (dertiende maand) van 8,33%;
 • Een uitnodiging voor de introductiebijeenkomst waarin je de organisatie en andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een breed aanbod aan interne trainingen en e-learnings;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur.


Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze Recruiter Rosan via 06 53 86 92 75. Zij helpt je graag verder!

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou?

Wacht niet langer en reageer op deze vacature! De vacature staat open tot en met 16 juni 2024.
Op 17 juni 2024 worden de sollicitanten beoordeeld en bij gebleken geschiktheid uitgenodigd voor het eerste gesprek.


De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 juni.
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken.
De TMA-analyse kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Ook jij levert hier een belangrijke bijdrage aan. We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

-

Reageer hier

-

Deel vacature