Werken en leren

Stafmedewerker Beleidsadvisering & Ondersteuning | Organisatiestaf

Een veelzijdige functie! Daar kun je op rekenen als Stafmedewerker Beleidsadvisering & Ondersteuning bij Prinsenstichting in Purmerend. Samen met het team word je ingezet op een breed scala aan onderwerpen. Deze zijn elke keer weer anders! Wil jij ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze organisatie? Bekijk dan onze vacature.

Manuel Trompet Blauw)

Wat je gaat doen

Als Stafmedewerker Beleidsadvisering & Ondersteuning werk je binnen de afdeling Organisatiestaf en ben je onderdeel van de directie-afdeling. De afdeling Organisatiestaf is verantwoordelijk voor de vertaling van wet -en regelgeving en kwaliteitseisen vanuit de brancheorganisatie, zorgkantoor en inspectie. Je geeft ondersteuning in de beleid –en kwaliteitverbetercyclus, maar tegelijkertijd ben je wellicht bezig met procesbeschrijvingen of het onderzoeken of analyseren van incidenten. Je komt te werken in een divers team waar ieder zijn eigen aandachtgebied en expertise heeft.

Maar wat maakt dit werk nu zo uitdagend? Dat komt doordat je door de hele organisatie heen ondersteunt en adviseert. Aan directie en management, maar ook aan gedagsdeskundigen en teams in het primair proces. Je komt overal, brengt mensen samen op een thema en werkt samen aan de kwaliteit van zorg en het borgen van instrumenten en systemen. Daarnaast ondersteun je in projecten van het management en de directie als projectleider en door het leveren van specialistische kennis op diverse gebieden.

Wat wij jou bieden

Werk je nog niet in de (verstandelijk gehandicapten) zorg? Dan biedt deze functie je veel mogelijkheden om te leren over deze dynamische sector waarin veel nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van zorgonderzoek, -technologie en kwaliteitsbeleid. Het is een veelzijdige functie, geen dag is hetzelfde! En natuurlijk werk je met een doelgroep die je direct in je hart zult sluiten!

Ook kun je rekenen op:

  • veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. scholing en e-learnings;
  • een eindejaarsuitkering;
  • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg waarbij de functie is ingedeeld in schaal FWG 55 (tussen € 2.853,00 - € 4.211,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);
  • een functie voor 28-32 uur per week.

Wat jij meebrengt

Je hebt professionele ervaring in een soortgelijke functie.

Daarnaast heb je voldoende bagage betreffende onderzoek en projectmatig werken en breng je goede sociale vaardigheden mee. Die helpen jou om als volwaardig gesprekspartner van manager, directie en medewerkers in het primair proces op te kunnen treden. Je bent analytisch, strategisch, sociaal vaardig, besluitvaardig, initiatiefrijk, ontwikkelingsgericht en een uitstekende netwerker. Je hebt uitstekende schriftelijke vaardigheden. Je bent positief ingesteld en wil je samen met ons verder groeien, zowel persoonlijk als met de organisatie.

Meer informatie of direct solliciteren

Lijkt deze baan jou interessant? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Ben je nieuwsgierig of de vacature bij jou past? Neem dan gerust contact op met Linda, tel.nr. 06-13381238, Henk. tel.nr. 06-83154048 of Loes, tel.nr. 06-13584706. Zij vertellen jou er graag meer over.

Management Drives kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

https://www.managementdrives.com/

Wie wij zijn

Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef! Hier pakken we een uitdaging met beide handen aan. Wat werken bij Prinsenstichting nog meer zo uniek maakt? De veelzijdigheid aan doelgroepen. Van kind tot jongvolwassenen en van volwassenen tot ouderen. En van licht verstandelijk beperkt tot een meervoudige beperking of tot moeilijk verstaanbaar gedrag. Wil jij ook een bijdrage leveren aan gehandicaptenzorg op topniveau en werken bij een organisatie waar je alle ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen?

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op https://www.prinsenstichting.nl/

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature