Senior Gedragsdeskundige | Zodiak

Ook als Orthopedagoog/ Basis-Psycholoog lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Ben jij een gedreven, creatieve en doortastende GZ-psycholoog/ Orthopedagoog Generalist met ambitie? Dan is deze vacature wellicht voor jou bedoeld!

J&M Hand Voor Oren 400)

Zodiak Expertise centrum is op zoek naar een Senior GZ-psycholoog/ Orthopedagoog Generalist om een (boven) regionale rol te gaan vervullen. Bij Zodiak maak je deel uit van een organisatie met lef! Hier pakken wij een uitdaging met beide handen aan. Wij zijn een succesvol en zeer ambitieus onderdeel van Prinsenstichting. Er is voor alle diagnostiek- en behandelvragen van zowel kind, jeugd en volwassenen mensen met een verstandelijke beperking een antwoord.  We werken samen in een groot interdisciplinair team met o.a. een seksuoloog, vak therapeuten, AVG-artsen en paramedici.

Onze ambitie richt zich op het uitbreiden in kwaliteit en kwantiteit binnen de regio Noord-Holland. De trein rijdt, stap in en reis mee met onze ambitieuze plannen!

•  Je verricht werkzaamheden in een sterk en ambitieus interdisciplinair team, dit in een uitdagende en stimulerende werkomgeving die volop in ontwikkeling is;
  • Je hebt de mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling binnen het team;
  • Je bent verantwoordelijk voor zowel individuele als groepsbehandelingen;
  • Je bent verantwoordelijk voor psychodiagnostisch onderzoek binnen de verschillende regio’s.

Zodiak Expertisecentrum is onderdeel van Prinsenstichting, welke zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zaanstreek-Waterland, werkend volgens de visie “Gentle Teaching”’.

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

• Een afgeronde universitaire opleiding tot orthopedagoog/psycholoog hebt;
  • beschikt over een BIG-registratie tot Orthopedagoog Generalist / GZ-psycholoog;
  • affiniteit hebt met onze doelgroepen (Kind & jeugd, LVB en/of Ouderen) en de bijbehorende dynamiek en problematiek;
  • kennis hebt van of ervaring met diverse vormen van psychotherapeutische behandeling;
  • uitstekende sociale vaardigheden hebt; capaciteit om verbinding te creëren tussen de verschillende systemen (cliëntsystemen/school/hulpverleners/etc.).

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien, zowel als persoon als professional. Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen deze zelforganisatie volop de ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).

• De functie is ingedeeld in FWG 65 /70;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg, zoals bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering en PBL uren die flexibel ingezet kunnen worden;
  • Een team met expansiedrift en ambitie om onze uitstekende kennis en kunde daar te brengen waar het nodig is!

Enthousiast?

Voor inlichtingen over deze functie of werkplek, dan neem je contact op met Wanneke, manager van expertisecentrum Zodiak (Tel. (0299) 459 200 | 06 – 12067610).

Zij vertelt jou graag meer! Voor meer informatie over Zodiak Expertisecentrum kijk je op https://bit.ly/2Ggnlwl