Werken en leren

Secretaresse | Regiomanagement

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Secretaresse Regiomanagement lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

J&M Hand Voor Oren 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Geen dag is hetzelfde! Dat is een zekerheid die we je mee kunnen geven. Het is een zeer dynamische werkomgeving. Als secretaresse voor het Regiomanagement bij Prinsenstichting, verricht je secretariële, organisatorische en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de Regiomanager LVB/MVB Intensief Complexe Zorg of de Regiomanager Kind en Jeugdzorg in Purmerend en omstreken.

Je werkzaamheden zijn heel gevarieerd. Zo beheer je de agenda en handel je binnenkomende telefoongesprekken af en dan ben je weer bezig met het verzorgen van alle correspondentie. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor administratieve en secretariële vragen. Beheer jij de jaarplanning van het teamoverleg en diverse specifieke afspraken. Tevens sluit je aan bij verschillende projecten in de regio’s en vervul je daar een echte spilfunctie binnen de regio’s.

Verder organiseer je bijeenkomsten, evenementen en vergaderingen. Je bereidt deze voor, verzorgt de notulen en bewaakt de daaruit voortvloeiende actiepunten. In deze functie werk je nauw samen met je collega’s en onderhoud je contacten met verschillende afdelingen en disciplines binnen de organisatie.

Wat kan je verwachten? Een uitdagende en stimulerende werkomgeving die volop in ontwikkeling is! Het is een gouden kans om onderdeel te zijn van een enthousiast, professioneel maar vooral dynamisch team van Regiomanagers.

Wie ben jij?

Je verricht je werkzaamheden in een fijn, sterk en ambitieus team. In een uitdagende en stimulerende werkomgeving die volop in ontwikkeling is. In deze rol is het belangrijk dat jij een dienstverlenende en klantgerichte instelling hebt. Dat je affiniteit hebt met de doelgroep en snapt of aanvoelt hoe complex de zorg voor deze doelgroep soms kan zijn. De diversiteit aan werkzaamheden maakt de functie dynamisch en uitdagend, maar vraagt ook om flexibiliteit en snel kunnen schakelen. En het vermogen om zelfreflectie en feedback te ontvangen/ geven. Je werkt goed in teamverband en kunt tegen een dosis stress. Je bent een doorzetter, iemand met lef, liefde voor de medemens. Gelooft in de kracht van onvoorwaardelijkheid en gelijkwaardigheid. Iemand met een proactieve werkhouding die in staat is op de juiste momenten initiatief te nemen. 

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • in het bezit bent van een (relevante) afgeronde MBO opleiding op niveau 4 en/of een erkend diploma als secretaresse;
  • aantoonbare werkervaring hebt in een vergelijkbare functie;
  • professionele kennis hebt van Microsoft office;
  • goede communicatieve vaardigheden hebt, zowel mondeling als schriftelijk;
  • in het bezit bent van een Rijbewijs B en in het bezit van een auto;
  • goed zelfstandig kan werken, nauwkeurig en integer bent!

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (tussen € 2.025,00 - € 2.993,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week) afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mel, tel.nr. 06-20234247.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature