Regiebegeleider | LVB

Ook als Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

A &I High Five 400)

Westerkoogweg 68-70 zijn twee geschakelde woningen, bestaande uit twee groepen met een vast team van 16 begeleiders. Er wonen 20 jongvolwassen cliënten met een matige tot lichte verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek, voortvloeiend uit een vorm van autisme of psychische stoornis. Eén cliënt krijgt individuele begeleiding, enkele cliënten worden geholpen bij basis ADL.

Je zal deels op de groepen werken en deels de individuele begeleiding verzorgen voor desbetreffende cliënt. Het is belangrijk dat je kennis hebt van moeilijk verstaanbaar gedrag, zelfverzekerd bent en consequent kan zijn waar nodig. We werken met elkaar samen, vergaderen eens per vijf weken en proberen van elkaar te leren. Het team werkt nauw samen met de betrokken gedragsdeskundige en teamcoach.

Als Regiebegeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van doelen, het maken en bijhouden van het persoonlijk dossier van de cliënt en ben je in staat om evaluatiegesprekken te voeren in de driehoek. Je begeleidt, ondersteunt en stimuleert de cliënten om hun vaardigheden te behouden en uit te breiden waar mogelijk binnen hun woon- en leefsituatie. Je werkt individueel gericht en volgens de principes van Gentle Teaching. We creëren een zo normaal mogelijke leefsituatie voor de cliënt, hierin staat het bieden van veiligheid en duidelijkheid centraal.

Je kan relativeren en bent stressbestendig. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van. Collegialiteit is bij ons een belangrijke kernwaarde.

• een afgeronde relevante opleiding hebt op minstens MBO niveau 4;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • ervaring hebt  met moeilijk verstaanbaar gedrag is een pré;
  • flexibel bent in werktijden. Wij werken in 6 en 8 uurs diensten tussen 7u en 23u, door de weeks en in weekenden. Er zijn op de Westerkoogweg ook slaapdiensten.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (tussen € 2.025,00 - € 2.993,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Bij gebleken geschiktheid is een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Saskia, tel.nr. 0756817770.