Werken en leren

Regiebegeleider LVB/MVB | uren in overleg | Wormer

Ben jij op zoek naar een werkplek in de gehandicaptenzorg waarin je met open armen ontvangen wordt door onze cliënten?
Waarin je iedere dag zinvol en leuk maakt, en onze (ouder wordende) cliënten een fijne dag bezorgd? Dan past deze vacature helemaal bij jou.

Patrickpaula Blauw)

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Als Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

Waar ga je werken?
Op Torenplein 5 & 6 wonen 9 cliënten in verschillende leeftijdscategorieën. Onze jongste bewoonster is 22 jaar, de oudste in de 70 jaar. Onze cliënten hebben een licht tot matige verstandelijke beperking. Door de verstandelijke beperking is de sociaal-emotionele leeftijd laag. Wanneer zaken spannend of onduidelijk zijn, uit zich dat in onrust. Jouw aanwezigheid biedt hen houvast en daarmee maak je echt het verschil om er een fijne dag van te maken.

De woning bestaat uit een beneden- en een bovenverdieping, waar iedere bewoner een eigen slaapkamer heeft. Ze delen de gezellige woonkamer, keuken en badkamer. De meeste cliënten zijn overdag naar dagbesteding, een aantal zijn overdag op de woning. De woning is gelegen in een rustige woonwijk waarin iedereen elkaar kent. Tijdens een wandeling richting de winkels samen met cliënten begroet je de buurvrouw of maak je een praatje.

Er worden graag activiteiten ondernomen, zowel gezamenlijk als individueel. We vinden het dan ook leuk als de nieuwe Regiebegeleider hier een actieve rol in neemt! Sommige cliënten helpen bijvoorbeeld graag met koken, een ander wil graag wandelen. Als Regiebegeleider inventariseer en signaleer jij de behoeften van onze cliënt en speel je hier op in.

Onze diensten bestaan uit een dagdienst van 7:00 – 15:30 uur, een tussendienst van 10:00 – 20:00 uur en een slaapdienst van 15:00 – 10:00 uur. Dit zorgt ervoor dat er 2 medewerkers aanwezig zijn. Torenplein 5 & 6 heeft toekomstplannen! We zullen binnen ongeveer 1,5 jaar verhuizen naar een gerenoveerde woning in Koog aan de Zaan.

Wat ga je doen?
Als Regiebegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van het ondersteuningsplan en het organiseren, regisseren, evalueren en uitvoeren van de ondersteuning en verzorging voor de (toegewezen) cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele cliënt plannen. Als Regiebegeleider ben je een belangrijke factor in het leven van onze cliënten. Waar de ene cliënt regelmatig visite krijgt of activiteiten onderneemt met verwanten, is dit bij de andere cliënten soms niet meer mogelijk. Als Regiebegeleider neem je daarom initiatief en trek je er samen op uit! Vanuit Gentle Teaching staat begeleiden vanuit de onvoorwaardelijke relatie centraal, dit is jou dan ook op het lijf geschreven.

Hoe pas je in het team?
Belangrijke waarden binnen ons team zijn: openheid, collegialiteit, betrouwbaar zijn en initiatief nemen.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • een afgeronde opleiding hebt of in opleiding bent van een verwante opleiding op MBO niveau 3/4;
 • bereidt bent om twee keer per week een slaapdienst te draaien;
 • bekend bent met de methodieken ‘Geef mij de vijf’ en Gentle Teaching of bereidt bent dit te leren;
 • om kan gaan met spanningsvolle situaties en milde agressie;
 • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken.

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast krijg je:

 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst op ons hoofdkantoor om onze organisatie beter te leren kennen;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
 • een brutosalaris van minimaal €2.457,- en maximaal €3.222,- op basis van 36 uur, ingeschaald in FWG 40.
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete’s Foot;
 • een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nicola Hoekstra via (0299) 459362 of 06 - 30858139. Zij vertelt jou graag meer!

Enthousiast?
Reageer dan via onderstaande sollicitatie button òf  stuur je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202310.

Reageer hier

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature