Werken en leren

Regiebegeleider | Ouderen

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

 

Als Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.


Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting
.

A &I High Five 400)

Wat ga je doen?

Op Torenplein 5 & 6 wonen 9 cliënten in de leeftijdscategorieën 54 tot 70 jaar. De cliënten functioneren op midden – laag niveau en zijn in meer of mindere mate afhankelijk van een duidelijke structuur. Dit uit zich door als (Regie) Begeleider het jouw taak is om structuur aan te brengen in hun  dagelijkse activiteiten. De cliënten zijn individueel ingesteld, leven voornamelijk langs elkaar heen. De gezamenlijke activiteiten zijn de maaltijden-en-koffie/thee momenten. Door de weeks wordt er gewerkt met een gestructureerd dagprogramma. In het weekend bepaalt de cliënt hoe de dag eruit ziet. Er zijn over het algemeen per dienst twee begeleiders aanwezig in verband met de zorgbehoefte/ zorgvraag van de cliënten. 

Hoe pas je in het team?

Als Regiebegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie, zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van het ondersteuningsplan en het organiseren, regisseren, evalueren en uitvoeren van de ondersteuning en verzorging voor de (toegewezen) cliënten. Daarbij weet je uitvoering en invulling te geven aan de individuele cliënt plannen en voer jij de regie. De meeste cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als Regiebegeleider bent daarbij mede de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Je ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Belangrijke waarden binnen ons team zijn: openheid, collegialiteit, zelfontplooiing, betrouwbaar zijn en initiatief nemen.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • een afgeronde opleiding hebt of in opleiding bent van een verwante opleiding op MBO niveau 3/4;
  • bereidt bent om twee keer per week een slaapdienst te draaien;
  • bekend bent met de methodieken ‘Geef mij de vijf’ en Gentle Teaching;
  • om kan gaan met spanningsvolle situaties en milde agressie;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (tussen € 2.236,00 - € 3.154,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nicola via (0299) 459362 of 06- 30858139.

Toon jouw lef! 

Ben jij die gedreven Regiebegeleider die graag de regie neemt? Enthousiast over onze doelgroep? Stuur je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202310.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature