Regiebegeleider | Nachtdienst

Ook als Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

J&M Hand Voor Oren 400)

In de Weidevenne wonen cliënten in verschillende woningen waarvoor jij in de nacht verantwoordelijk bent. De leeftijd en het niveau van deze cliënten kan veel variëren. Gedurende de nacht draag je de verantwoordelijkheid voor 6 woningen, verdeeld in 3 locaties. Deze locaties bezoek je op 3 verschillende momenten gedurende jouw dienst. Dit zijn 2 woningen op de Cairostraat en een op het Piramidepad. Hiernaast bestaat er ook een samenwerking met de locatie Karpaten. Ook draai je een achterwacht voor 8 HAT’jes waar cliënten van hoog niveau zelfstandig wonen. Jij bent zelfstandig verantwoordelijk voor de zorg & begeleiding van deze 3 locaties, het avond nacht hoofd is altijd jouw achterwacht.

In de nachtdienst werk je zelfstandig en loop je rondes tussen de woningen; dit betekent dat je over straat moet lopen. Je verricht zorg gerelateerde werkzaamheden, ADL kan hier een onderdeel van zijn. Daarnaast bied je medische en pedagogische ondersteuning waar nodig. De basis is het waarborgen van een goede en ongestoorde nachtrust voor de cliënt.

Hoe pas je in het team?

Als regiebegeleider en cliëntbegeleider voer je de zorg uit voortkomende uit het vastgestelde ondersteuningsplan rondom de cliënten. Samen met de cliënt en andere betrokkenen analyseer je de zorgvraag, stel je het persoonlijk plan op en houdt je dit actueel. Als regie begeleider of als cliëntbegeleider ben je gekoppeld aan 1 of meerdere cliënten en werk je nauw samen met de andere begeleiders. Je bent in staat om actief mee te bouwen aan een sterk zelf organiserend team. Bij jouw start zal je uitgebreid worden ingewerkt door het huidige team.

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

• in het bezit bent van een relevante opleiding op minimaal niveau 3/4;
  • zelfstandig kan werken, reflecteert op professioneel handelen en overzicht kan houden;
  • over goede communicatieve vaardigheden beschikt;
  • je verantwoordelijk stelt voor een goede kwalitatieve zorg in de nachtelijke uren;
  • je weet de dag en nachtzorg op elkaar af te stemmen;
  • je aantekening medicatie en epilepsie hebt, of bereid bent die te halen.

Mocht jij niet voldoen aan deze eisen, maar wel interesse hebben in de functie dan komen wij ook graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen het zelforganiserende team volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40.
  • Nachtdiensten zijn van 22:00 uur tot 07:15 uur.

Enthousiast?

Voor meer inlichtingen over deze functie of de locatie neem je contact op met Marga tel: 06-28900052 of met Marijke tel: 06-46167379. Zij vertellen je graag meer!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg?

Enthousiast over onze doelgroep? Wil je graag bij Prinsenstichting werken, solliciteer dan via de onderstaande solliciteren knop. Of stuur je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 2022118.