Werken en leren

Regiebegeleider | ZEMVB

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

A &I High Five 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Kwadijkerpark 56 is gericht op het verlenen van zorg aan mensen met een meervoudige complexe lichamelijke zorgvraag met een ernstige tot matige verstandelijke en lichamelijk beperking of mensen welke door ziekte verstandelijke vermogen aan het verliezen zijn dan wel hebben verloren. Uitgangspunt is het bijstaan van de cliënten gedurende de dag in het ondersteunen en overnemen van zorg en hun dagbesteding. Er gewerkt wordt met individuele doelen en dagprogramma’s als ook met groepsactiviteiten en een dagindeling voor de hele woongroep.

Alle cliënten zijn volledig zorgafhankelijk en verbaal beperkt cliënten kunnen gesproken taal begrijpen in minderde dan wel meerdere mate. Cliënten vertellen middels gedrag wat zij willen en wensen.

Hoe pas je in het team?

Als Regie Begeleider heb je naast de dagelijkse taken/werkzaamheden in de groep, op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep. Je hebt professionele samenwerking met vertegenwoordigers, agogen en het verdere netwerk van de cliënt. Je geeft uitvoering op professionele wijze zowel individueel als in teamverband aan de overeengekomen zorg en (individuele) ondersteuning aan cliënten. Je werkt mee aan de ontwikkeling naar een zelf organiserend team en bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

  • beschikt over relevante, aan de doelgroep gerelateerde, praktische en theoretische kennis op minimaal MBO niveau 4.
  • fysiek belastbaar in verband met lichamelijke zorg;
  • flexibel bent, het dienstpatroon zal bestaan uit 4, 6, 8, en 9 uur diensten.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG45 (maximaal € 3.640,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).
  • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met open, enthousiaste, betrokken collega’s!

Informatie

Wil je meer weten over deze functie of werkplek, dan kun je contact opnemen met Inge of Fatima via tel. 06-12261895. Zij vertellen jou graag meer!

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature