Regiebegeleider | ZEMVB

Ook als Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

J&M Hand Voor Oren 400)

Op Kwadijkerpark 54 wonen momenteel 9 ernstig meervoudig beperkten cliënten. Ook is er een ziekenboeg aanwezig op de locatie. Het is een uiteenlopende groep cliënten, waar veel diversiteit in zorgvraag is. De cliënten variëren in leeftijd van 5 tot 70 jaar. De cliënten zijn grotendeels rolstoel afhankelijk met daarbij horende zorg. Wat onze groep uniek maakt is het contact leggen met de cliënt. Waar je bij de een gericht bent op gedrag en mimiek kan je met de ander verbaal een gesprekje voeren. Hierdoor bied je de cliënten zorg op maat.

Ons team van collega’s is divers, open en informeel. We werken hard met elkaar, maar hebben het ook heel gezellig met elkaar.  Het gaat om een functie waarbij je werkzaam bent op zowel de woongroep als de dagbesteding.

Als Regiebegeleider heb je naast de dagelijkse taken/werkzaamheden in de groep, op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep. In samenspraak met de cliënt, diens vertegenwoordiger en met je collega's geef je invulling en uitvoering aan de cliëntplannen. Ook is het voeren van de jaarlijkse cliënt-planbesprekingen en het stellen van nieuwe doelen in de driehoek t.a.v. de jou toegewezen cliënten één van jouw taken. Daarnaast bied je een luisterend oor en ondersteun je collega’s waar nodig en weet je van doorpakken. Het is belangrijk dat jij in bezit bent van een sterk observatievermogen en preventief en de-escalerend kunt handelen. Kan jij je conformeren aan de gemaakte afspraken welke je op constructieve wijze kunt inzetten en bespreekbaar kunt maken. Je bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

• relevante werkervaring hebt met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroep in de VG-sector;
  • ervaring en affiniteit hebt met verpleegtechnische handelingen en snel kan schakelen in verschillende situaties;
  • flexibel bent in werktijden. Er wordt gewerkt in dagdiensten en late diensten;
  • in het bezit bent van een relevante opleiding op minimaal MBO niveau 4.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 45 (tussen € 2.151,00 - 3.289,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gaby, tel.nr. 06-12523116.