Regiebegeleider | MVB

Ook als Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

X & J Website 1)

Op Kwadijkerpark 109  wonen 10 cliënten in een groep in de leeftijdscategorie van 22 t/m 60 jaar met matig verstandelijk beperking.

Het betreft cliënten met een autisme spectrum stoornis en hechtingsstoornissen, wat zich kan uiten in gedragsproblemen en grensoverschrijdend gedrag. Wij werken vanuit de basishouding Gentle Teaching, hiernaast worden ook de methodieken Geef me de vijf  gebruikt in de begeleiding naar onze cliënten. Cliënten vragen nabijheid, duidelijkheid, structuur en een liefdevolle bejegening en worden bij de dagelijkse bezigheden verbaal en non-verbaal gecoacht.

Kwadijkerpark 109 is een self supporting woongroep wat inhoudt dat er gekookt en gewassen wordt op de groep.

Als Regiebegeleider heb je op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep. In samenspraak met de cliënt, diens vertegenwoordiger en met je collega's geef je invulling en uitvoering aan de cliëntplannen is het voeren van de jaarlijkse cliënt-planbesprekingen en het stellen van nieuwe doelen in de driehoek t.a.v. de jou toegewezen cliënten ook een van jouw taken. Daarnaast bied je een luisterend oor en ondersteun je collega’s waar nodig en weet je van doorpakken. Het is belangrijk dat jij in bezit bent van een sterk observatievermogen en preventief en de-escalerend kunt handelen. Kan jij je conformeren aan de gemaakte afspraken welke je op constructieve wijze kunt inzetten en bespreekbaar kunt maken. Je bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

• stevig in je schoenen staat en het als uitdaging ziet om vanuit de zelforganisatie samen met andere medewerkers te bouwen aan een nieuw team;
  • ervaring hebt met de beschreven problematiek;
  • kunt omgaan met spanningsvolle situaties en agressie;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken;
  • dat je in het bezit bent van een relevante opleiding op minimaal niveau 4.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 45 (tussen € 2.151,00 - € 3.289,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Otto, tel.nr. 06-12524461.