Regie Begeleider | LVB-MVB

Ook als Regie begeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

J&M Hand Voor Oren 400)

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samendoen. Wij benaderen elkaar vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Kwadijkerpark 103 een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag met een functioneren variërend, van 9 maanden tot 3 jaar. Wij creëren een sfeer waarbij iedere cliënt zichzelf kan en mag zijn binnen zijn eigen normen een waarden. We accepteren elkaar en samen zorgen wij voor een veilig klimaat. De verwanten van de cliënten zijn allen betrokken en het contact is plezierig. Dit in het belang voor de cliënten.

Als Regie Begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. De cliënten hebben een grote behoefte aan structuur, zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking van het team ten goede komt. Je bent verzorgend, stimulerend en uitdagend! Daarnaast biedt je een luisterend oor en ondersteun je collega’s waar nodig en weet je van doorpakken. Het is belangrijk dat jij in bezit bent van een sterk observatievermogen en preventief en de-escalerend kunt handelen. Kan jij je conformeren aan de gemaakte afspraken welke je op constructieve wijze kunt inzetten en bespreekbaar kunt maken. Je bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

• in het bezit bent van een relevante opleiding op minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring hebt met de beschreven problematiek en om kan gaan met spanningsvolle situaties en agressie;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • werkt vanuit de driehoek;
  • cyclus matig werkt ten aanzien van de persoonlijke cliëntplannen;
  • overleggen in kan inplannen met de op dat moment betreffende discipline.

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG45 (maximaal €3.452,00 bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).
  • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Voor inlichtingen over deze functie neem je contact op met Danielle of Yolanda, tel: 0299-459275. Zij vertellen jou graag meer!