Werken en leren

Regiebegeleider II | ZEMVB

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

M & J Webiste 3.)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Kwadijkerpark 14 is een woning waar cliënten wonen met een zeer intensieve begeleidingsvraag, waarbij ook psychiatrische problematiek een rol speelt. Het niveau van functioneren van de cliënten is divers. Waarbij er veelal sprake is van een disharmonisch profiel. Daarnaast wordt er zorg verleend aan cliënten gedurende crisisopname. Uitgangspunt in het werk is het aangaan van de relatie met cliënten, het bieden van veiligheid en het werken aan een vertrouwensband. Een aantal cliënten krijgt individuele dagbesteding, dit wordt deels geboden door medewerkers van de woning. In de begeleiding wordt gebruik gemaakt van de methodiek van Gentle Teaching.

De individuele wensen en mogelijkheden van de cliënt staan altijd centraal. Daarom kijken we in de driehoek -cliënt, ouders/verwanten en medewerker- naar wat de cliënt wil en kán. Jij stemt de begeleiding steeds zo af dat de cliënten zich veilig voelen en er een goede balans is tussen hun draagkracht en draaglast. De visie van ‘Gentle Teaching’ vormt hierbij de basis.

Wie ben jij?

Als Regie Begeleider heb je naast de dagelijkse taken/werkzaamheden in de groep, op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep. Je hebt professionele samenwerking met vertegenwoordigers, agogen en het verdere netwerk van de cliënt. Je geeft uitvoering op professionele wijze zowel individueel als in teamverband aan de overeengekomen zorg en (individuele) ondersteuning aan cliënten. Je werkt mee aan de ontwikkeling naar een zelf organiserend team en bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

  • in het bezit bent van een relevante opleiding op minimaal niveau 4;
  • ervaring en affiniteit hebt met de doelgroep;
  • zelfstandig kan werken, reflecteert op professioneel handelen en overzicht kan houden;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • bekend bent met het inzetten van “Gentle Teaching“ en “Geef mij de Vijf”;
  • stevig in je schoenen staat en goed in teamverband kan samenwerken;
  • in bezit bent van relativeringsvermogen en enige humor!

Wat bieden wij?

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG45 (maximaal € 3.452,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).
  • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met open, enthousiaste, betrokken collega’s!

 Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Ricardo tel.nr. 0299-459214.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature