Werken en leren

Regie Begeleider Gehandicaptenzorg | Ouderen | Assendelft

Ben jij die Regiebegeleider, op zoek naar een nieuwe uitdaging in de gehandicaptenzorg? Wil jij graag bijdragen aan een zinvolle dagbeleving van onze cliënten en heb je affiniteit met de doelgroep ouderen? Lees dan verder! 

Patrickpaula Blauw)

Wat ga je doen?
Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

In ons huis op Dolomieten 21 van de Prinsenstichting wonen acht ouder wordende cliënten met de leeftijd tussen de 58 t/m 97 jaar. De cliënten functioneren op een midden-laagniveau en zijn bekend met stoornissen in het autistisch spectrum met daarbij voorkomende gedragsproblematiek. Cliënten mogen op Dolomieten 21 genieten van hun oude dag, de begeleiding is gericht op het bieden van warme zorg en een zinvolle dagbeleving. De cliënten vragen zorg en ondersteuning bij hun dagelijkse behoeften, wensen en verzorging. Wij begeleiden volgens de methode Gentle Teaching en Geef me de 5.
Wij werken met vier verschillende diensten tussen 07:00 uur en22:30 uur.

Wie ben jij?
Als Regie Begeleider heb je naast de dagelijkse taken/werkzaamheden in de groep, op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep. Je hebt professionele samenwerking met vertegenwoordigers, agogen en het verdere netwerk van de cliënt. Je geeft uitvoering op professionele wijze zowel individueel als in teamverband aan de overeengekomen zorg en (individuele) ondersteuning aan cliënten. Je werkt mee aan de ontwikkeling naar een zelf organiserend team en bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen. Verder ben je verantwoordelijk voor het opstellen, evalueren en up-to-date houden van de ondersteuningsplannen in samenspraak met o.a. verwanten. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

 • een afgeronde verwante opleiding hebt op MBO 3 of 4;
 • effectief kan handelen in complexe onverwachte situaties;
 • kan omgaan met agressie, bent bekend met autisme en empathie hebt voor de cliënten;
 • duidelijke grenzen kan aangeven;
 • weet van aanpakken, initiatief toont en bereid bent om flexibel ingezet te worden.

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • Als regiebegeleider een brutosalaris van minimaal € 2.537,00 en maximaal € 3.432,00 op basis van 36 uur (FWG 40). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 december 2023;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings met uitnodigingen voor bijvoorbeeld: Persoonlijke Veiligheid Training (PVT), Gentle Teaching, medicatie, psychiatrische stoornissen & trauma, verstandelijke beperking & ontwikkelingspsychologie en meer;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • Een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • Een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
 • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Coördinerend Regiebegeleider Debby via telefoonnummer: 0299-459562

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer Snel!

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Regie Begeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

Deel vacature