Regiebegeleider | MVB

Ook als Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

X & J Website 1)

Op Cornwallhof 9 wonen drie vrouwen en drie mannen in de leeftijd van 22 tot 59 jaar, functionerend op laag en midden niveau. Alle cliënten vertonen in meerdere of mindere mate gedragsproblemen, voortvloeiend uit autisme, aan autisme verwante stoornissen en/of discrepantie tussen het sociaal emotionele en cognitieve niveau. We werken volgens de methode Gentle Teaching, waarin veiligheid en wederzijds respect de basis zijn van waaruit je handelt. De methodiek “Geef me de Vijf” is een van de andere methodes die ingezet zal worden op de groep.

Als Regie begeleider heb je naast de dagelijkse taken/werkzaamheden in de groep, op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep. In samenspraak met de cliënt, diens vertegenwoordiger en met je collega's geef je invulling en uitvoering aan de cliëntplannen. Het voeren van de jaarlijkse cliënt-planbesprekingen en het stellen van nieuwe doelen in de driehoek t.a.v. de jou toegewezen cliënten is ook een van jouw taken. Daarnaast bied je een luisterend oor en ondersteun je collega’s waar nodig en weet je van doorpakken. Het is belangrijk dat jij in bezit bent van een sterk observatievermogen en preventief en de-escalerend kunt handelen. Je bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

• in het bezit bent van een relevante opleiding op minimaal niveau 4;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • zelfstandig kan werken, reflecteert op professioneel handelen en overzicht kan houden;
  • ervaring hebt met het inzetten van “Gentle Teaching” & “Geef Me De Vijf”.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 45 (tussen € 2.151.00 - € 3.289,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Corine, tel.nr. 0299-459233.