Werken en leren

Regiebegeleider & Cliëntbegeleider | Ouderen

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Regiebegeleider & Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

X & J Website 1)

Wat ga je doen?

Seevancksweg 94A is een woning voor 8 cliënten. Op dit moment zit deze woning in een overgangsproces van een woning voor mensen met een ernstig/ matige verstandelijke beperking naar een woning voor jonge mensen met een matig tot licht verstandelijke beperking.

Het bieden van een warme, gezellige, veilige, gestructureerde en geborgen woonomgeving staat bij ons centraal. Ons doel is jonge mensen ondersteunen en begeleiden naar meer zelfstandigheid en meer participeren in de samenleving
Wij werken met diensten van 5,6 en 8-uur, waaronder ook slaapdiensten, dag/avond of weekend diensten en op feestdagen.

 Wie ben jij?

Je hebt passie en ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Jij bent goed in het bieden van veiligheid, structuur, een liefdevolle omgeving, warme zorg en je zorgt voor de juiste harmonie die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!  Naast de directe zorg rondom de cliënt als cliëntbegeleider, heb je kennis van pluriform, je hebt een flexibele werkhouding, je staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig om de verwanten van de cliënten te woord te staan. De domeinen ROC, ROL, Pand, Poen en Personeel zijn jou niet onbekend. Feedback geven en ontvangen is één van je kwaliteiten en ga je dan ook niet uit de weg.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • een afgeronde verwante opleiding hebt op MBO niveau 3 of 4;
  • werkervaring hebt met de betreffende doelgroep ;
  • goed zelfstandig kan werken;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • flexibel bent in werktijden.

Wat bieden wij?
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 35/40 (tussen € 1.920,00 - € 2.993,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Karin, Kiki of Esther tel.nr. 0299-459345.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature