Regiebegeleider Ambulant IBZW | 24 - 32 uur | Purmerend

Reageer hier

Ben jij op zoek naar een functie als Regiebegeleider waar je zelf de regie hebt over jouw diensten?

Wil jij zelfstandig wonende cliënten ondersteunen in hun sociale redzaamheid? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! We zijn op zoek naar een Ambulant Regiebegeleider om ons team te versterken.

Individueel Begeleid Zelfstandig Wonen (IBZW) ondersteunt momenteel rond 100 zelfstandig wonende burgers bij hun sociale redzaamheid.

De frequentie en intensiteit van de ondersteuning is sterk individueel bepaald. Regelmatig is er sprake van complexe problematiek. Deze kan o.a. verband houden met bijkomende psychische problematiek, schulden, verslaving, LVB en het mijden van zorg. Je stemt je werktijden dan ook af op vraag en aanbod, waarbij je rekening houdt met diensttijden tussen 08:00 tot ongeveer 21:00 uur. In overleg met je cliënten plan jij zelf je werk en bezoeken in, wat veel mogelijkheden voor jouw eigen privé omstandigheid biedt!

IBZW heeft 3 steunpunten waar mensen op werkdagen tussen 17:00 en 19:00 uur kunnen binnenlopen voor een praatje, een vraag over bijv. een moeilijke brief of voor de gezelligheid. Er wordt ook een maaltijd bereidt waar mensen tegen een kleine vergoeding gebruik van kunnen maken. Het draaien van diensten op het steunpunt kan deel uitmaken van de werkzaamheden binnen de functie.

Als Ambulant Regiebegeleider ben jij de verbindende schakel binnen het team en durf jij op jezelf te reflecteren. Je weet onzekerheden en uitdagingen in de begeleiding en in het team bespreekbaar te maken. Daarnaast heb jij een luisterend oor en ben jij in staat om met jouw deskundigheid cliënten te ondersteunen waar nodig. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die deze doelgroep met zich meebrengt.

Hiernaast is het belangrijk dat jij;

• beschikt over een afgeronde verpleegkundige of pedagogische opleiding op niveau 4;
  • beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • in het bezit bent van een rijbewijs en een eigen auto om de cliënten te bezoeken.

Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

• een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
  • als Ambulant Regiebegeleider een brutosalaris van minimaal € 2.766,00 en maximaal € 3.861,00 op basis van 36 uur (FWG 45). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
  • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
  • extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 juni 2024;
  • kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings met uitnodigingen voor bijvoorbeeld: Persoonlijke Veiligheid Training (PVT), Gentle Teaching, medicatie, psychiatrische stoornissen & trauma, verstandelijke beperking & ontwikkelingspsychologie en meer;
  • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
  • een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
  • een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
  • een voucher voor een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
  • een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Voor inlichtingen over deze functie neem je contact op met Jacco Buurman, Regiebegeleider Ambulante zorg via 06 20145358. Hij vertelt jou graag meer.

Enthousiast?
Dan ontvangen we graag je reactie via de sollicitatiebutton.

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Ook als Ambulant Regiebegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageer hier