Werken en leren

Regie- en/of Cliëntbegeleider Ouderen | Parttime | Purmerend

Ben jij een Regie- of Cliëntbegeleider met een grote passie voor de ouderen doelgroep in de gehandicaptenzorg? Kun jij gestructureerd, duidelijk en liefdevol begeleiden? Lees dan gauw verder!

 

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Regie- of Cliëntbegeleider lever je hier een bijdrage aan! We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef. Hier pakken we een uitdaging met beide handen aan!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

Manuel Stoer 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. Wij benaderen elkaar vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander. 

De woongroep Piramidepad biedt ondersteuning aan 6 cliënten boven de 50 jaar oud. Allen hebben naast een verstandelijke beperking ook psychische problematiek, waardoor zij behoefte hebben aan intensieve zorg. Deze zorg wordt geboden aan de hand van een voorspelbaar dagprogramma waarin het omgaan met elkaar en de eigen zorgbehoefte centraal staan. De activiteiten vinden zowel buiten als binnen plaats en zijn dusdanig ingericht dat alle cliënten daadwerkelijk mee kunnen doen. Je ondersteunt bij ADL en huishoudelijke taken zoals wassen en koken. Tijdens de activiteiten, soms gezamenlijk en soms individueel, wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de cliënt. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid met elkaar!

 

Wie ben jij?
Als Cliënt- of Regiebegeleider, ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg, ondersteuning en begeleiding van cliënten. Hierbij heb je als Regiebegeleider op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep. Het voeren van de jaarlijkse cliënt-planbesprekingen en het (op)stellen van nieuwe doelen in de driehoek t.a.v. jouw toegewezen cliënten zijn taken van een Regiebegeleider.

De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer en warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie die ook de onderlinge samenwerking van het team te goede komt. Het is in deze rol belangrijk dat je interventies kan doen in spanningsvolle situaties conform de PTV/HBV0- training. Je bent verzorgend, warm en zelfstandig.

Onze doelgroep heeft een sterke behoefte aan zekerheid en duidelijkheid, hierin bij jij één van de belangrijkste factoren. Samen met het team bied je ook een goede sfeer en liefdevolle zorg.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • een afgeronde relevante opleiding hebt op MBO niveau 3 of 4, maar ook wanneer je nog in opleiding bent zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!;
 • stevig in je schoenen staat en kan relativeren in complexe situaties;
 • kan omgaan met complex gedrag en agressie;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
 • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
 • in staat bent om cliënten met een complexe zorgvraag individueel te begeleiden.

Wat bieden wij?
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

Daarnaast:

 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings) en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • een brutosalaris van minimaal €2.236,- en maximaal €3.154,- per maand o.b.v. 36 uur. De functie is ingeschaald in FWG 40;
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete’s Foot
 • een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

 

Wil je meer weten?
Bel dan met Coördinerend Regiebegeleider Betty Taams: 06 15 43 57 65. Zij vertelt jou graag meer!

Interesse?
Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet via de onderstaande sollicitatie button!
Het is ook mogelijk om je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl te sturen onder vermelding van vacaturenummer 2022225.

 

 

 

 

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

solliciteer snel

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature