Werken en leren

Regie- en/of Cliëntbegeleider | LVB+ (jong)volwassenen | 8 - 36 uur per week | Purmerend

Ben jij die Regie- of Cliëntbegeleider met affiniteit voor jongvolwassenen met een LVB+?

Heb jij gevoel voor duidelijkheid en structuur, een creatieve werkhouding en ga jij een uitdaging niet uit de weg?

Dan is deze vacature iets voor jou!

J&M Hand Voor Oren 400)

Wat ga je doen?
Op onze locatie Karpaten 11 zoeken wij nieuwe collega’s, zowel een Regiebegeleider en als Cliëntbegeleider. Binnen Karpaten 11 wonen acht jongvolwassenen (18-35 jaar) met een licht verstandelijke beperking en matig tot ernstige bijkomende (gedrags)problematieken zoals o.a. ASS, ADHD en/of borderline. Als Cliënt- of Regiebegeleider begeleid jij vanuit de onvoorwaardelijke relatie en laat jij onze cliënten ervaren dat zij mogen zijn wie ze zijn. 

Als Regiebegeleider houd je, je aanvullend bezig met o.a. het opstellen van het ondersteuningsplan en het organiseren, coördineren, evalueren en uitvoeren van de ondersteuning en/of verzorging/verpleging van de cliënten. Dit doe je in overleg met betrokken verwanten en hulpverleners op en rondom de woongroep. Je werkt in teamverband en net als de Cliëntbegeleider begeleid je t.a.v. de individuele zorg/behandelvraag. Je ondersteunt en begeleid in de ADL en de specifieke zorg/ begeleidingsvraagstukken.  

Waar ga je werken?
Twee van de acht cliënten wonen op HAT woningen en leven zelfstandiger dan de andere cliënten. Ondanks de zelfstandige woonvorm maken zij net als de andere cliënten gebruik van de zorg die op de groep geboden wordt. Onze cliënten kunnen moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen. Dit uit zich in verbale en/of fysieke agressie, automutilatie en (seksueel) grens overschrijdend gedrag. Belangrijk is dat jij stevig in je schoenen staat en weet hoe je in deze situaties vanuit Gentle Teaching handelt.

Net als ieder mens hebben de bij ons wonende cliënten behoefte aan liefde, duidelijkheid, structuur en veiligheid. Naast deze basisbehoeften hebben de bewoners elk hun eigen identiteit en individuele ondersteuningsbehoeften. Hier spelen wij op in door zorg op maat te bieden. We gaan in gesprek met de cliënt, overleggen de mogelijkheden, stellen doelen op in het cliëntplan en voeren deze vervolgens uit met het doel om aan de behoeftes van de cliënt te voldoen. Op deze manier kijken we naar de mogelijkheden van èn voor de cliënt.

Om de kwaliteit van zorg te waarborgen en te voldoen aan de behoeften van de cliënt begeleiden wij Prinsenstichting-breed vanuit Gentle Teaching. De principes van Gentle Teaching leggen de basis voor de manier waarop cliënten, verwanten en medewerkers bij Prinsenstichting met elkaar om gaan.

Hoe pas je in het team?
Je bent een aanpakker, durft mee te denken in processen en neemt initiatief.
Je hebt passie voor onze doelgroep en bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van. Je biedt nabijheid waar mogelijk en stelt grenzen waar nodig net zoals je naar professioneel inzicht op gepaste momenten rust en/of gezelligheid creëert.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • Een (ped)agogische en/of verpleegkundige opleiding volgt/ hebt afgerond op tenminste MBO4 niveau of bereidt bent deze te volgen;
 • Enthousiast, flexibel en leergierig bent;
 • Bereid bent om zowel ochtend, avond als weekenddiensten (tenminste 2 p.m.) te werken;
 • Over sterke communicatieve vaardigheden beschikt;
 • Stevig in je schoenen staat.

Wat bieden wij?
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We werken met zelfsturende teams waardoor er volop ruimte is voor initiatief. We nodigen je bij indiensttreding uit voor een introductiebijeenkomst en laten je kennis maken met onze mooie organisatie en bewoners.


Daarnaast krijg je:

 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings) en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • als Clïentbegeleider een brutosalaris van minimaal €2.178,- en maximaal €3.105,- op basis van 36 uur (FWG 35).  Als Regiebegeleider een bruto salaris van minimaal € 2.457,- en maximaal € 3.332,- (FWG 40). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete’s Foot;
 • een leuke werkplek in een zelfsturend team met enthousiaste, betrokken collega’s!


Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.
Ook als Regie- en Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan!
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Interesse?
Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet via onderstaande sollicitatiebutton óf mail je CV onder vermelding van vacaturenummer 202333 naar werkenbij@prinsenstichting.nl

Heb je vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Michel Veerman (Regie Begeleider) 0612276650 of Jasper van Geijtenbeek (Regie Begeleider) op 0612786481, zij vertellen je graag meer over deze leuke werkplek! 

Reageer hier!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature