Werken en leren

Regie- en/of Cliëntbegeleider l | MVB | (Jong)Volwassenen | Purmerend

Ben jij die Regie- of Cliëntbegeleider met liefde voor de gehandicaptenzorg? Zie jij jezelf onze (jong)volwassenen begeleiden vanuit een duidelijke en gestructureerde stijl en bezit je een goede dosis humor? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.
Ook als Regie- en Cliëntbegeleider lever je hier een bijdrage aan! We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef. Hier pakken we een uitdaging met beide handen aan!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

Patrick Website)

Wat ga je doen?
Op Kwadijkerpark 19a wonen 8 (jong)volwassenen met een matig verstandelijke handicap in de leeftijdscategorie van 21 tot 45 jaar. Zeven cliënten wonen op de woongroep en één cliënt woont zelfstandig met de nodige begeleiding in haar appartement. De cliënten ondernemen graag activiteiten. Zowel individueel als in groepsverband. Zij hechten veel waarde aan de gezamenlijke momenten. Naast de handicap hebben de cliënten licht tot matige gedragsproblematiek. De cliënten hebben behoefte aan structuur in de dagelijkse leefomgeving, terwijl er daarnaast rekening gehouden moet worden met de individuele ondersteuningsvraag.

Wij werken volgens de methodiek Gentle Teaching. Dit wil zeggen, dat wij uitgaan van een veilige en liefdevolle relatie welke de basis is voor de ontwikkeling bij de cliënten. De methode is erop gericht een relatie te ontwikkelen tussen de begeleiders en de cliënten.

Hoe pas je in het team?
Wij zoeken betrokken en enthousiaste collega’s. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. Het in stand houden van eventuele ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. Samen met je collega’s staat jouw dagelijks werk in het teken van het welzijn van de cliënten. Daarbij gaan wij als team voor het hoogst haalbare. Het werk is dynamisch, je stelt prioriteiten en schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Met jouw positieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg en durf je op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.

Als Regiebegeleider I houd je je aanvullend bezig met o.a. het opstellen van het ondersteuningsplan en het regisseren, coördineren, evalueren en uitvoeren van de ondersteuning. Net als de Cliëntbegeleider verricht ook jij taken als het begeleiden t.a.v. de individuele zorg/ behandelvraag (conform het ondersteuningsplan). Je ondersteunt en begeleidt de doelgroep in de specifieke zorg/ begeleidingsvraagstukken en onderhoudt het contact met verwanten en behandelaren.

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

 • als Cliëntbegeleider een afgeronde verwante opleiding hebt op MBO niveau 3;
 • als Regiebegeleider een afgeronde verwante opleiding hebt op MBO niveau 4;
 • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
 • flexibel bent in werktijden.

Wat bieden wij?
Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
 • als Cliëntbegeleider l ontvang je een brutosalaris van minimaal €2110,- en maximaal €3009,- op basis van 36 uur (FWG 35 CAO GHZ);
 • als Regiebegeleider l ontvang je een brutosalaris van minimaal €2236,- en maximaal €3154,- op basis van 36 uur (FWG 40 CAO GHZ);
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete's Foot;
 • een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Enthousiast?
Reageer dan nu via de sollicitatiebutton óf stuur een mail met je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van het vacaturenummer 202321.  Voor meer informatie over deze functies staan de medewerkers van Kwadijkerpark 19a je graag te woord! Zij zijn te bereiken op 0299 450 220.

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature