Regie Begeleider | Ouderen

Ben jij een Regie Begeleider met een grote passie voor de gehandicaptenzorg? Lees dan gauw verder!

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten in hun kracht gezet worden. Als Regie Begeleider lever jij hierin een belangrijke bijdrage. Wij zijn een organisatie die geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de mogelijkheid om door te ontwikkelen.

“Onze kracht ligt in het zien en begeleiden van de individuele cliënt.

Jouw houding is begeleidend, volwassen, humorvol en ook gezelligheid belangrijk is.

Al met al een mooie uitdaging!!”

Manuel Stoer 400)

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samendoen. Wij benaderen elkaar vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

De woongroep Piramide waar je komt te werken biedt ondersteuning aan 2 groepjes van 6 cliënten boven de 50 jaar oud. Deze wonen in een twee onder één kap woning in een woonwijk. Je komt afwisselend op de 2 groepen te wreken. Allen hebben naast een verstandelijke beperking ook psychische problematiek, waardoor zij behoefte hebben aan intensieve zorg. Deze zorg wordt geboden aan de hand van een voorspelbaar dagprogramma waarin het omgaan met elkaar en de eigen problematiek centraal staan. De activiteiten vinden zowel buiten als binnen plaats en zijn dusdanig ingericht dat alle cliënten daadwerkelijk kunnen mee doen. Je ondersteunt bij ADL en huishoudelijke taken als wassen en koken. Tijdens de activiteiten, soms gezamenlijk en soms individueel, wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de cliënt. Naast deze ontwikkelingen en werkzaamheden is er gezelligheid met elkaar.

Als Regie Begeleider, ben je verantwoordelijk voor het bieden van het dagprogramma volgens het cliëntplan aan onze cliënten. Hierbij heb jij op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep. Het voeren van de cliënt-planbesprekingen en het (op)stellen van nieuwe doelen in de driehoek t.a.v. jouw toegewezen cliënten is onderdeel van de begeleiding. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer en warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie die ook de onderlinge samenwerking van het team te goede komt. Het is in deze rol belangrijk dat je interventies kan doen in spanningsvolle situaties. Je bent verzorgend, warm en zelfstandig.

Ons doelgroep heeft een sterke behoefte aan zekerheid en duidelijkheid, hierin bij jij één van de belangrijkste factoren. Samen met het team bied je ook een goede sfeer en liefdevolle zorg.

• Een afgeronde relevante opleiding hebt op MBO niveau 3 of 4 of nog bezig bent met de opleiding;
  • Stevig in je schoenen staat en kan relativeren in complexe situaties;
  • Kan omgaan met complex gedrag en agressie;
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • In staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • In staat bent om cliënten met een complexe zorgvraag individueel te begeleiden!

• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (tussen de € 2.236,00 en € 3.154,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week);

Voor informatie over de functie en/of doelgroep bel je met Betty Taams: 06 15 43 57 65. Zij vertelt jou graag meer!

Toon jouw lef!

Ben jij die gedreven Regie Begeleider die graag de regie? Enthousiast over onze doelgroep? Stuur je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 2022225.

solliciteer snel