Werken en leren

Regiebegeleider ll voor 24 – 28 uur per week

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en krijg jij energie van zorgvragen vertalen naar een haalbare werkwijze in samenspraak met onze cliënten? Dan is de vacature Regiebegeleider op Cornwallhof iets voor jou!

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. 

Ook als Regiebegeleider II lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. 

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

J & M Website 1.)

Wat ga je doen?
Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Op Cornwallhof 5/5a wonen 12 cliënten (in 2 woningen) in de leeftijd van 26 tot 64 jaar, functionerend op laag/midden niveau. Een aantal cliënten heeft moeilijk verstaanbaar gedrag. Als regiebegeleider II ben je, naast het creëren van een huislijke sfeer, bezig met het bieden van structuur en veiligheid. We streven naar een team waarin ieders kwaliteiten tot zijn recht komen en een goede aanvulling zijn in het teamproces. Belangrijke waarden binnen ons team zijn: openheid, collegiaal, zelfontplooiing, betrouwbaar zijn en initiatief nemen. Het dienstenpatroon zal binnen onze locatie bestaan uit 5, 7, of 8-uurs diensten. Cornwallhof 5/5a werkt intensief samen met de dagbestedingslocatie Kwadijkerpark 2.

Als Regiebegeleider II zal je:

 • Invulling geven aan het cliëntplan in samenspraak met de cliënt, diens vertegenwoordiger en met je collega’s;
 • Eindverantwoordelijke zijn voor het elektronisch cliënten dossier (ECD) voor de aan jouw toegewezen cliënten;
 • Verantwoordelijk zijn voor de meerzorg-aanvraag voor de aan jou toegewezen cliënt;
 • Verantwoordelijk zijn voor de verzorging en begeleiding van cliënten;
 • Uitvoering geven aan de dagelijkse werkzaamheden;
 • Aansturen en stimuleren tot zelfontwikkeling van je naaste collega’s;
 • Verantwoordelijk zijn voor het begeleiden van leerlingen en stagiaires.

Wie ben jij?
Als Regiebegeleider II heb je naast de dagelijkse taken/werkzaamheden in de groep, op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep. In samenspraak met de cliënt, diens vertegenwoordiger en met je collega's geef je invulling en uitvoering aan de cliëntplannen. Het voeren van de jaarlijkse cliënt-planbesprekingen en het stellen van nieuwe doelen in de driehoek t.a.v. de jou toegewezen cliënten is ook een van jouw taken. Daarnaast bied je een luisterend oor, ondersteun je collega’s waar nodig en weet je van doorpakken. Binnen het team wordt er op een eenduidige manier gewerkt, dit om het zo voorspelbaar als mogelijk te houden voor onze doelgroep. Het is belangrijk dat jij in bezit bent van een sterk observatievermogen en preventief en de-escalerend kunt handelen. Je bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!
 

Wij vragen:

 • Een afgeronde agogische of verpleegkundige opleiding op MBO niveau 4;
 • Kennis hebben van en ervaring hebben met het werken met cliënten die intensieve begeleiding nodig hebben;
 • Inlevingsvermogen op het niveau van cliënten;
 • Oplettendheid om de non-verbale en verbale signalen van de cliënt te signaleren en te interpreteren;
 • Kennis van autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Kunnen omgaan met complexe zorgsituaties en adequaat kunnen handelen;
 • Kernwoorden zijn: stressbestendigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, betrouwbaar, integer, organisatievermogen, vermogen tot zelfreflectie; besluitvaardig en methodisch kunnen werken;
 • Je bent redelijk wegwijs in het ECD pluriform.

Wat bieden wij?
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
 • de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 45 (maximaal € 3.452,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur);
 • een dienstverband voor 24 tot 28 uur per week;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete's Foot
 • een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!


Wil je meer weten?
Wil je meer weten over deze functie of werkplek, dan kun je telefonisch contact opnemen met Mariska Hoogland op 0612631799 of per mail: m.hoogland@prinsenstichting.nl.

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature