Regie Begeleider | LVB

Ook als Regie Begeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

A &I High Five 400)

Op Kwadijkerpark 104 wonen mensen met een verstandelijke beperking en hechtingsproblemen. Bewoners mogen ondernemen en vallen. Er wordt gewerkt vanuit de filosofie van Gentle Teaching waarin elke bewoner zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

In de begeleiding wordt gebruik gemaakt van de methodiek van Gentle Teaching.

De individuele wensen en mogelijkheden van de cliënt staan altijd centraal. Daarom kijken we in de driehoek -cliënt, ouders/verwanten en medewerker- naar wat de cliënt wil en kán. Jij stemt de begeleiding steeds zo af dat de cliënten zich veilig voelen en er een goede balans is tussen hun draagkracht en draaglast.

Als Regie Begeleider, ben je verantwoordelijk voor het bieden van het dagprogramma volgens het cliëntplan aan onze cliënten. Hierbij heb jij op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep. Het voeren van de jaarlijkse cliënt-planbesprekingen en het stellen van nieuwe doelen in de driehoek t.a.v. de jou toegewezen cliënten is onderdeel van deze begeleiding. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking van het team ten goede komt. Het is belangrijk dat je interventies kan doen in spanningsvolle situaties. Je bent verzorgend, warm en zelfstandig en een echte aanpakker.

Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

• een afgeronde relevante opleiding hebt op MBO niveau 4 en professionele ervaring met de doelgroep;
  • stevig in jouw schoenen staat en kan relativeren in complexe situaties;
  • kunnen omgaan met complex gedrag en agressie;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • in staat zijn om cliënten met een complexe zorgvraag individueel te begeleiden!

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 45.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Sascha, tel.nr. 06-22852451.