Regie Begeleider II

Ben jij een Regie Begeleider die het een uitdaging vind om ontwikkelingsgericht te werken met cliënten met gedragsproblematiek, waarbij de cliënten langzamerhand steeds meer verantwoordelijkheid leren te nemen voor hun eigen keuzes? Dan is deze uitdaging iets voor jou!

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten in hun kracht gezet worden. Als Regie Begeleider lever jij hierin een belangrijke bijdrage. Wij zijn een organisatie die geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de mogelijkheid om door te ontwikkelen.

X & J Website 1)

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samendoen. Wij benaderen elkaar vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Kwadijkerpark 107 is een dynamische groep met tien jongvolwassenen. De cliënten hebben een licht verstandelijke beperking. Naast hun verstandelijke beperking hebben de cliënten uiteenlopende intensieve zorgvragen en gedragsproblematiek. Eén van de cliënten heeft een matige verstandelijke beperking en krijgt vanuit het team individuele begeleiding aangeboden gedurende de dag.

Het uitgangspunt is het creëren van een veilige, huiselijke en geborgen leefomgeving waarbij maatschappelijke waarden en normen de leidraad zijn en wezenlijk onderdeel van de begeleiding is. Er wordt aandacht geschonken aan het aanleren/verbeteren van (sociale) vaardigheden. De sfeer op de woning kan rustig en huiselijk zijn, maar er kunnen ook heftige interacties plaatsvinden. Wij werken ontwikkelingsgericht met cliënten met gedragsproblematiek. Waarbij de cliënten (langzamerhand) steeds meer verantwoordelijkheid leren te nemen voor hun eigen keuzes.

Als Regie Begeleider, ben je verantwoordelijk voor het bieden van het dagprogramma volgens het cliëntplan aan onze cliënten. Hierbij heb jij op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep. Het voeren (en opstellen) van de jaarlijkse client-planbesprekingen en het stellen van nieuwe doelen in de driehoek t.a.v. jouw toegewezen cliënten is onderdeel van de begeleiding. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer en warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie die ook de onderlinge samenwerking van het team te goede komt. Het is in deze rol belangrijk dat je interventies kan doen in spanningvolle situaties conform de PTV/HBV0- training. Je bent verzorgend, warm en zelfstandig.

Ons doelgroep heeft een sterke behoefte aan zekerheid en duidelijkheid, hierin bij jij één van de belangrijkste factoren. Samen met het team bied je ook een goede sfeer en liefdevolle zorg.

• in het bezit bent van een relevante opleiding op minimaal MBO niveau 4;
  • ervaring en affiniteit hebt met de doelgroep;
  • zelfstandig kan werken, reflecteert op professioneel handelen en overzicht kan houden;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • bekend bent met het inzetten van “Gentle Teaching“ en “Geef mij de Vijf”;
  • stevig in je schoenen staat en goed in teamverband kan samenwerken;
  • om kan gaan met spanningsvolle situaties en agressie;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • flexibel bent in werktijden!

• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 45;

Voor informatie over de functie en/of doelgroep bel je met Mirjam Smit: 06 265 125 75.

Toon jouw lef!

Ben jij die gedreven Regie Begeleider II die graag de regie? Enthousiast over onze doelgroep? Stuur je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 2022226.

Solliciteer snel!