Werken en leren

Orthopedagoog Generalist/ GZ-Psycholoog freelance/ zzp/ a.i. | 24 - 36 uur

Ben jij die gedreven, creatieve, doortastende en freelance Orthopedagoog Generalist of GZ-Psycholoog met een krachtige ambitie, die zowel diagnostiek als behandeling van een ambulante cliëntenpopulatie wil verrichten? Die daarnaast helpt onze ambities waar te maken? Dan is deze interim opdracht iets voor jou!

X & J Website 1)

Waar ga je werken?
Zodiak Expertisecentrum is onderdeel van Prinsenstichting, welke biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zaanstreek-Waterland, werkend volgens de visie “Gentle Teaching”. Zodiak Expertisecentrum is een succesvol en zeer ambitieus onderdeel van Prinsenstichting en is er voor alle diagnostiek- en behandelvragen van zowel kind, jeugd, adolescenten en volwassenen mensen met een verstandelijke beperking (of beneden gemiddeld intelligentieniveau) en hun naasten, die een gespecialiseerd antwoord nodig hebben.

Wij zijn een enthousiaste en ambitieuze club professionals met uitstekende kennis en kunde in huis, gericht op groei en ontwikkeling in de regio Noord-Holland.

Voor een zo’n goed mogelijk antwoord werken we samen in een groot interdisciplinair team met o.a. gedragskundigen, een seksuoloog, vak therapeuten, AVG-artsen en paramedici. Samen hebben wij één doel: de cliënt helpen het beste uit zichzelf te halen en een eigen leven te leiden, zoals de cliënt dat wil.

Wat ga je doen?
Wij willen het team graag tijdelijk laten versterken door een ervaren freelancer, welke beschikt over kennis, kunde en daadkracht. De werkzaamheden die je binnen de opdracht verricht zijn ten behoeve van de cliënten die bij Prinsenstichting wonen en/of dagbesteding hebben of begeleid worden door Prinsenstichting. Wij bieden dus zowel intramuraal als extramuraal onze diensten aan. In deze opdracht coördineer je de behandeling ondersteund door de (junior en senior) gedragsdeskundigen. Je ondersteunt medewerkers bij het vormgeven van de behandeling. levert een bijdrage aan de diagnostische beeldvorming, teamscholing en pedagogische coaching. Daarnaast heb je een rol in de individuele en mediërende behandeling van de cliënten en voer je ondersteunende gesprekken met begeleiders, cliënten en hun verwanten. Je levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van zowel het gedragsdeskundige team als de teams waar je mee samenwerkt en aan de bredere organisatie.

Wie ben jij?
Je bent verantwoordelijk voor je eigen caseload en werkt intensief samen met verschillende interne en externe partijen. Je bent daadkrachtig, positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast:

 • heb je affiniteit met onze doelgroep en kennis van o.a. autisme, sociaal-emotionele ontwikkeling en hechting zijn een pré;
 • ben je in het bezit van de post Master Orthopedagoog Generalist en/of GZ-Psycholoog;
 • ben je ingeschreven in het BIG-register;
 • beschik je over meerdere jaren in het vakgebied en de functie;
 • ervaring hebt met schematherapie of bereidheid hiertoe opgeleid te worden;
 • kennis hebt over o.a. autisme, sociaal-emotionele ontwikkeling en hechting zijn een pré;
 • kennis hebt van of ervaring met diverse vormen van psychotherapeutische behandeling;
 • uitstekende sociale vaardigheden hebt; capaciteit om verbinding te creëren tussen de verschillende systemen (cliëntsystemen/school/hulpverleners/etc.).
 • ben je integer en betrouwbaar, je krijgt toegang tot vertrouwelijke en weet hier verantwoord mee om te gaan.

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik komen wij gezamenlijk tot een opdrachtovereenkomst.

Daarnaast krijg je:

 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • de ruimte om in overleg thuis te werken;
 • een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst op ons hoofdkantoor om onze organisatie beter te leren kennen;
 • een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met onze afdeling Recruitment.

Enthousiast?

Klik dan op onderstaande sollicitatiebutton en solliciteer! Graag bij de reactie een vermelding geven van de beschikbaarheid en het uurloon.
Het is ook mogelijk om je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl te sturen onder vermelding van interim opdracht gedragskundige B.

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.
Hier lever jij als freelancer ook een bijdrage aan!
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. 

Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef! Hier pakken we een uitdaging met beide handen aan!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting

Reageer snel!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature