Werken en leren

Orthopedagoog / Basis-Psycholoog | Zodiak

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Orthopedagoog/ Basis-Psycholoog lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. 

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

Patrickpaula Blauw)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

De gedragskundige zorg bij Prinsenstichting wordt geleverd door orthopedagogen en psychologen vanuit de afdeling Zodiak. Binnen Zodiak wordt interdisciplinair samengewerkt met - onder andere -seksuologen, artsen, logopedisten en ergotherapeuten. Samen hebben wij één doel: de cliënt helpen het beste uit zichzelf te halen en een eigen leven te leiden, zoals de cliënt dat wil.

We zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en doortastende orthopedagoog/ basis-psycholoog.

De werkzaamheden van de orthopedagoog/ basis-psycholoog zijn ten behoeve van de cliënten die bij Prinsenstichting wonen en/of dagbesteding hebben. Als gedragsdeskundige A coördineer je de behandeling ondersteund door de gedragsdeskundige B. Je ondersteunt medewerkers bij het vormgeven van de behandeling, levert een bijdrage aan de diagnostische beeldvorming, teamscholing en pedagogische coaching. Daarnaast heb je een rol in de individuele en mediërende behandeling van de cliënten en voer je ondersteunende gesprekken met cliënten en hun verwanten. Je levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van zowel het gedragsdeskundige team als de teams waar je mee samenwerkt en aan de bredere organisatie. Ook ben je betrokken bij de methodiekontwikkeling binnen Zodiak en bij brede implementatie van de ondersteuningsvisie en interne scholing op diverse gebieden van medewerkers.

Locatie

Binnen de volgende regio en doelgroep is invulling van caseload gewenst:

 • Ouderen

Wie ben jij?

Je bent verantwoordelijk voor je eigen caseload en werkt intensief samen met naaste collega’s, regiomanager en (persoonlijk) begeleiders. Je maakt deel uit van een team waarbinnen interdisciplinair wordt samengewerkt met medische- en paramedische disciplines.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • een afgeronde (of bijna afgeronde) universitaire masteropleiding hebt in de richting van (ortho)pedagogiek of psychologie. We nodigen masterstudenten met een afgeronde klinische masterstage ook uit om te solliciteren;
 • enthousiast, energiek bent en een actieve, sturende en ondersteunende rol kan aannemen ten opzichte van de teams waarmee je werkt;
 • stressbestendig bent en niet terug schrikt voor een uitdaging;
 • denkt in mogelijkheden, slagvaardig en besluitvaardig bent en regie durft te nemen in complexe situaties; 
 • affiniteit hebt met de  Ouderen doelgroep en de bijbehorende dynamiek;
 • affiniteit hebt met Gentle Teaching en het dialoog gericht werken.
 • houdt van samenwerken en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden; 
 • het bezit van een rijbewijs en een auto zijn een pré.

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

 • een jaarcontract die bij goed functioneren wordt omgezet tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • flexibiliteit in jouw werkdagen en –uren (dinsdag aanwezig is een pré);
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
 • de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 60;
 • een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Laura , tel.nr.

0630388303 of Debby 06-83301378.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature