Werken en leren

Medewerker Begeleiding en/of Cliëntbegeleider ll

Ben jij die Medewerker Begeleiding en/of Cliëntbegeleider met liefde voor de gehandicaptenzorg? Zie jij jezelf onze cliënten met een (E)MVB indicatie (ondersteunen bij het) begeleiden vanuit een duidelijke en gestructureerde stijl en bezit je een goede dosis humor? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. 

Ook als Medewerker Begeleiding en/of Cliëntbegeleider lever je hier een bijdrage aan! 
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef! Hier pakken we een uitdaging met beide handen aan!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

J&M Hand Voor Oren 400)

Wat ga je doen?

Op Cornwallhof 3a wonen 8 cliënten in de leeftijd van 43 tot 75 jaar met een ernstige tot matige verstandelijke beperking en soms ook een lichamelijke beperking. De behoeften van de cliënten zijn zeer uiteenlopend, zowel op verzorgend als op pedagogisch vlak. Hierdoor is geen dag hetzelfde. De begeleiding richt zich op het in stand houden van vaardigheden, tot het (opnieuw) deelnemen in de samenleving. De cliënten vragen zorg bij het volgen van hun dagprogramma en ondersteuning bij hun dagelijkse behoeften, wensen en verzorging. De verzorging is gericht op het signaleren en behandelen van lichamelijke zorgvragen.

Als onze toekomstige collega op Cornwallhof 3a heb je affiniteit met de ouder wordende mensen en de daarbij steeds complexer wordende zorgvraag. De Medewerker Begeleiding ondersteunt cliënten in de dagelijkse verzorging en biedt ondersteuning bij de begeleiding. De Cliëntbegeleider brengt balans in de groepsdynamiek en geeft invulling aan de doelen vanuit het ondersteuningsplan en voert deze in samenwerking met de cliënten uit.. Een goede sfeer en huiselijkheid is hierbij belangrijk. ‘Gentle Teaching’, LACCS’ en ‘Geef me de Vijf’ zijn de methodieken die we inzetten bij het begeleiden van onze cliënten.

We hebben één cliënt die één-op-één begeleiding krijgt op de woning. Heb je ambitie om ook met deze cliënt te werken? Dan vragen wij van jou dat je snel kunt schakelen in gedachten en begeleiding en dat je stevig in je schoenen staat.

Hoe pas je in het team?

Wij zoeken een warme, betrokken en enthousiaste collega. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. Het in stand houden van en eventuele ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad. Samen met je collega’s staat jouw dagelijks werk in het teken van het welzijn van de cliënten. Het werk is dynamisch, je kunt prioriteiten stellen als geen ander en je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Met jouw positieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg en durf je op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn. Verder heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

 • In staat bent om (Regie) Begeleiders te ondersteunen en je de ondersteuningsplannen kan vertalen naar begeleidingsactiviteiten die bijdragen aan de gestelde doelen;
 • Je flexibel bent in werktijden en werkhouding (er wordt gewerkt in dag, avond en weekeinde diensten)
 • Leergierig bent en middels interne cursussen (en/of opleidingen) je kennis bij houdt;
 • Als Medewerker Begeleiding ben je minimaal het bezit van een niveau 2 opleiding (bij voorkeur zorg)
 • Als Cliëntbegeleider ben je in het bezit van minimaal een MBO niveau 3 diploma in de zorg/ begeleiding.

Wat bieden wij?

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Mogelijkheid tot urenuitbreiding in de toekomst;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
 • Als Medewerker Begeleiding ontvang je een brutosalaris van minimaal €1.967,- en maximaal €2.891,- op basis van 36 uur (FWG30 CAO GHZ per 1 mei 2023). Als Cliëntbegeleider ben je ingedeeld in FWG 40 en ontvang je een brutosalaris van minimaal €2.457,- en maximaal €3.332,- op basis van 36 uur;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete's Foot;
 • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Enthousiast?

Reageer dan nu via de sollicitatiebutton óf stuur een mail naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van het vacaturenummer 202334 en je CV. Voor meer informatie over deze functies is onze Recruiter Cindy Sulkers bereikbaar. 

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature