Werken en leren

Medewerker Begeleiding/ Cliëntbegeleider| LVB

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Medewerker Begeleider/ Cliëntbegeleider lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.


Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting!

X & J Website 1)

Wat ga je doen?

De Lamastraat is een woonvoorziening die verdeeld is in twee subgroepen. Beneden is een woongroep waar zes jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking wonen. Boven hebben we zes appartementen waar de cliënten hun eigen woonplek hebben waar ze altijd een beroep kunnen doen op begeleiding. De Lamastraat bevindt zich in de wijk Weidevenne.

Binnen de Lamastraat werken we volgens een regiemodel. Sommige cliënten zullen eigenlijk alle regie over het eigen leven aan kunnen en begeleiding is daarbij vooral ondersteunend. Andere cliënten hebben meer ondersteuning nodig bij het uitvoeren van de eigen regie en hebben een intensievere zorgvraag.  Op deze manier willen we zorg op maat bieden en daarmee cliëntvolgend zijn: we kijken naar wat de cliënt nodig heeft en proberen daar op aan te sluiten. Hierbij vinden we het van groot belang dat de cliënt intrinsieke motivatie laat zien voor de eigen doelen. Op de Lamastraat vinden we een huiselijk gevoel belangrijk. We willen dat cliënten zich thuis voelen: er is altijd begeleiding aanwezig om samen te zijn, een kop koffie te drinken, mee te eten of wanneer ze gewoon even willen kletsen in één van de gezamenlijke ruimtes, ook wanneer zij een eigen appartement hebben.

Wie ben jij?

Het is belangrijk dat jij de cliënten zekerheid en duidelijkheid kunt geven. Je in staat bent om de eigen regie van de cliënten te vergroten of minimaal weet te behouden. Jij kunt goed reflecteren op eigen handelen, daarnaast vind jij het geen probleem om in wisseldiensten te werken, waarbij slaapdiensten ook een onderdeel is van de functie eisen. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

  • een afgeronde pedagogische/ zorg opleiding hebt op MBO niveau 2/3;
  • goede communicatieve vaardigheden bezit, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • goed in staat bent om te reflecteren op eigen handelen;
  • beschikt over aanpassings- en relativeringsvermogen.

 Wat bieden wij?

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Afhankelijk van de afgeronde opleiding en niveau FWG 30 of FWG 40 (maximaal € 2.891,00 en € 3.332,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week)
  • Een leuke tijdelijke werkplek in een zelf organiserend team met open, enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marielle via tel. 06-53351398.  Zij vertelt jou graag meer!

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature