Werken en leren

Managementsecretaresse | 28 uur | Purmerend

Reageer hier

Krijg je energie van het ondersteunen van het management en richt je je graag op secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden? Is jouw dag geslaagd als jij voor alle overleggen een perfecte planning hebt gecreëerd? Reageer dan op deze vacature en versterk ons team!

Wat ga je doen?
Als secretaresse ben je de rechterhand van onze Strategisch Manager die verantwoordelijk is voor één van de vijf doelgroepen van Prinsenstichting: onze licht- tot matig verstandelijk beperkte cliënten met een complex intensieve zorgvraag. Ook wel LVB/MVB Complex Intensief genoemd. We werken met verschillende afkortingen, die je nog niet hoeft te kennen, dat leggen wij je graag uit! Ter vervanging van zwangerschapsverlof zoeken we voor het regiosecretariaat een tijdelijke nieuwe collega. Je wordt onderdeel van het enthousiaste, professionele en dynamische team wat bestaat uit 6 collega's. Door verschillende ontwikkelingen in het team, is het zeer waarschijnlijk dat je ons langer dan alleen het verlof kan ondersteunen. Geen dag is hetzelfde, dat is een zekerheid die we je alvast meegeven!

Hierbij een greep uit de gevarieerde werkzaamheden:

 • Je verzorgt (complex) agendabeheer;
 • Je organiseert vergaderingen, bijeenkomsten en evenementen;
 • Je bereidt diverse overleggen voor;
 • Je notuleert en bewaakt de actiepunten die daar uit voortvloeien;
 • Je handelt binnenkomende telefoontjes af en beheert de mailbox;
 • Je beheert de planning van het jaaroverleg.

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s en onderhoud je contacten met verschillende afdelingen en disciplines binnen de organisatie. Je komt geregeld in contact met onze doelgroep, die graag een kopje koffie op de afdeling komt drinken of jou persoonlijk begroet. Dit maakt het werken bij Prinsenstichting dankbaar en leuk!

Dit ben jij
Je bent enthousiast, klantgericht en dienstverlenend maar kunt ook goed omgaan met bezwaren. Wanneer een dag anders loopt dan gepland, steek jij je schouders eronder en zoek je naar de juiste werkwijze. Je overlegt, maar pakt zaken ook zelfstandig aan. De diversiteit aan werkzaamheden maakt de functie dynamisch en uitdagend, maar vraagt ook om flexibiliteit, nauwkeurigheid en snel kunnen schakelen. Je bent niet bang om te reflecteren op je eigen handelen, toont doorzettingsvermogen en neemt initiatief.
Affiniteit met de doelgroep is een pré, het helpt je de complexiteit die het met zich mee brengt begrijpen.

We vragen van jou:

 • een (relevante) afgeronde MBO4 opleiding of een erkend diploma als secretaresse;
 • aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • professionele kennis van Microsoft office;
 • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?
Een gezellige en veelzijdige werkplek, waarin jij je verder kunt ontwikkelen en je kundigheid mag laten spreken. We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We werken met zelforganiserende teams waardoor er volop ruimte is voor initiatief.

Daarnaast krijg je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings) en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Een bruto salaris van minimaal € 2.672 en maximaal € 3.606,- op basis van 36 uur. (FWG40). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • een leuke uitdagende werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Carla Smits 06-22580853 of Astrid Vink 06-20468075. Zij vertellen je graag meer!


Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou?

Dan ontvangen we graag jouw reactie! De vacature sluit op 21 mei 2024. Hierna worden de sollicitanten beoordeeld en ontvang je een reactie. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 27 mei.

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Ook jij levert hier een belangrijke bijdrage aan. We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

-

Reageer hier

-

Deel vacature