Werken en leren

Logopedist Gehandicaptenzorg | uren in overleg | PurmerendBen jij die gedreven, creatieve, logopedist met een krachtige ambitie, die graag de regie heeft en neemt in complexe behandelsituaties?
Ben je enthousiast over onze doelgroep en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Lees dan verder! 

J&M Hand Voor Oren 400)

Wie zijn wij?
Prinsenstichting ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Noord-Holland. We vertrouwen op ieders inzet en leren van elkaar. Gentle Teaching is onderdeel van onze ondersteuningsvisie en daarom de basis in de omgang met onze cliënten. Vanuit de verbondenheid die hierbij ontstaat, geven we samen vorm aan de kwaliteit van leven. Het team logopedisten is onderdeel van Zodiak, het diagnostiek- en behandelexpertisecentrum van Prinsenstichting.  Het is een gouden kans om samen met collega logopedisten jullie vakgebied verder te professionaliseren.

Wat ga je doen?
Als logopedist heb je veel afwisseling, waarbij je cliënten onderzoekt en behandelt in een dynamische setting op onze diverse woon- en dagbestedingslocaties en/of op onze polikliniek. Je werkt met een uiteenlopende doelgroep: kinderen, ouderen, mensen met een ernstige meervoudige beperking en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag en/of autisme. Je begeleidt en adviseert de cliënt, begeleiders en het netwerk over de behandeling, hulpmiddelen of aanpassingen. Je deelt kennis en blijft leren op het gebied van (ondersteunde) communicatie, gehoor- en slikproblematiek. De visie vanuit LACCS wordt breed gedragen. Daarnaast heb je interessante samenwerkingen zowel intramuraal als extramuraal en werk je multidisciplinair met de Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG), gedragsdeskundigen en fysio- en ergotherapeuten. 

Wie ben jij?
Je bent gedreven, ziet de potentie in onze cliënten en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent bereid om je verder te specialiseren binnen onze doelgroep en haalt hier energie uit.

Verder:

 • heb je een afgeronde opleiding logopedie;
 • ben je geregistreerd in het (basis) kwaliteitsregister;
 • heb je passie of affiniteit voor de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • een afwisselende functie met flexibele werktijden en ruimte voor eigen initiatief;
 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • als logopedist(e) een brutosalaris van minimaal € 3.123,00 en maximaal € 4.575,00 op basis van 36 uur (FWG 55). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 december 2023;
 • kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings met uitnodigingen voor bijvoorbeeld: Persoonlijke Veiligheid Training (PVT), Gentle Teaching, medicatie, psychiatrische stoornissen & trauma, verstandelijke beperking & ontwikkelingspsychologie en meer;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
 • een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?
Wil je meer weten over de functie of werkplek, dan neem je contact met Maaike Borstlap (0626512564). Zij vertelt jou graag meer!

Enthousiast?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de onderstaande sollicitatie button!

Solliciteer

Of stuur je CV en een korte motivatie naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 2022119.

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Ook als Logopedist lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

 

 

Deel vacature