Werken en leren

Logopedist(e) | ZodiakBen jij die gedreven, creatieve, logopedist met een krachtige ambitie, die graag de regie heeft en neemt in complexe behandelsituaties?
Ben je enthousiast over onze doelgroep en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Lees dan verder! 

J&M Hand Voor Oren 400)

Wie zijn wij?
Prinsenstichting ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Noord-Holland. We vertrouwen op ieders inzet en leren van elkaar. Gentle Teaching is onderdeel van onze ondersteuningsvisie en daarom de basis in de omgang met onze cliënten. Vanuit de verbondenheid die hierbij ontstaat, geven we samen vorm aan de kwaliteit van leven. Het team logopedisten is onderdeel van Zodiak, het diagnostiek- en behandelexpertisecentrum van Prinsenstichting.  Het is een gouden kans om samen met collega logopedisten jullie vakgebied verder te professionaliseren.

Wat ga je doen?
Als logopedist heb je veel afwisseling, waarbij je cliënten onderzoekt en behandelt in een dynamische setting op onze diverse woon- en dagbestedingslocaties en/of op onze polikliniek. Je werkt met een uiteenlopende doelgroep: kinderen, ouderen, mensen met een ernstige meervoudige beperking en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag en/of autisme. Je begeleidt en adviseert de cliënt, begeleiders en het netwerk over de behandeling, hulpmiddelen of aanpassingen. Je deelt kennis en blijft leren op het gebied van (ondersteunde) communicatie, gehoor- en slikproblematiek. De visie vanuit LACCS wordt breed gedragen. Daarnaast heb je interessante samenwerkingen zowel intramuraal als extramuraal en werk je multidisciplinair met de Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG), gedragsdeskundigen en fysio- en ergotherapeuten.

Hoe pas je in het team?
Je bent gedreven, ziet de potentie in onze cliënten en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent bereidt om je verder te specialiseren binnen onze doelgroep en haalt hier energie uit.

Verder:

 • heb je een afgeronde opleiding logopedie;
 • ben je geregistreerd in het (basis) kwaliteitsregister;
 • heb je passie of affiniteit voor de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • de ruimte om in overleg thuis te werken;
 • een werklaptop en werktelefoon;
 • een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst om onze organisatie beter te leren kennen;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings);
 • een brutosalaris van minimaal € 3.032,- en maximaal € 4.442,- op basis van 36 uur, ingeschaald in FWG 55;
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete’s Foot;
 • een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Meer weten?
Wil je meer weten over de functie of werkplek, dan neem je contact met Maaike Borstlap (0626512564). Zij vertelt jou graag meer!

Enthousiast?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via onderstaande button, of stuur je CV en een korte motivatie naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 2022119.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature