Leerling

Ook als Leerling lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

J&M Hand Voor Oren 400)

Twee keer per jaar, in de maanden februari en september, start de BBL-opleiding Begeleider Gehandicaptenzorg niveau 3 en de opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg niveau 4 aan het Regio College in Purmerend. Deze opleidingen worden gevolgd in combinatie met een leerling plaats op een van de werklocaties van Prinsenstichting. Op deze manier kan je naast je studie ook alvast kennis maken met de inhoud van het werk, en de doelgroep van Prinsenstichting.

Momenteel zijn er 6 leerling plaatsen beschikbaar. Het betreft een driejarige opleiding, waarvan de volledige kosten door Prinsenstichting worden vergoed.

Het gaat om de locaties: Dolomieten9 - Kwp107 - Kwp60 - Wkw70 – Baanakker - KWP106.

Als leerling ben jij geïnteresseerd en enthousiast om te werken in de gehandicaptenzorg. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als toekomstig begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking van het team ten goede komt.

• Beschikt over een passend diploma (MBO 2, VMBO KBL/TL, Overgangsbewijs 3-4 HAVO of een gelijkwaardig ander diploma);
  • kunt omgaan met spanningsvolle situaties en (verbale) agressie;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in de leerling schaal.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met de afdeling Opleidingen, tel.nr. 0299-459412.

Solliciteer hier