Werken en leren

Leerling

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Leerling lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

J&M Hand Voor Oren 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Twee keer per jaar, in de maanden februari en september, start de BBL-opleiding Begeleider Gehandicaptenzorg niveau 3 en de opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg niveau 4 aan het Regio College in Purmerend. Deze opleidingen worden gevolgd in combinatie met een leerling plaats op een van de werklocaties van Prinsenstichting. Op deze manier kan je naast je studie ook alvast kennis maken met de inhoud van het werk, en de doelgroep van Prinsenstichting.

Momenteel zijn er 6 leerling plaatsen beschikbaar. Het betreft een driejarige opleiding, waarvan de volledige kosten door Prinsenstichting worden vergoed.

Het gaat om de locaties: Dolomieten9 - Kwp107 - Kwp60 - Wkw70 – Baanakker - KWP106.

Wie ben jij?

Als leerling ben jij geïnteresseerd en enthousiast om te werken in de gehandicaptenzorg. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als toekomstig begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer, liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking van het team ten goede komt.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • Beschikt over een passend diploma (MBO 2, VMBO KBL/TL, Overgangsbewijs 3-4 HAVO of een gelijkwaardig ander diploma);
  • kunt omgaan met spanningsvolle situaties en (verbale) agressie;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;

Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in de leerling schaal.
  • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

 Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met de afdeling Opleidingen, tel.nr. 0299-459412.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer hier

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature