Werken en leren

Medewerker begeleider II/ Cliëntbegeleider II | 32 uur | Purmerend

Ben jij die medewerker begeleiding/cliëntbegeleider met liefde voor de gehandicaptenzorg? Ben jij iemand die graag samenwerkt met anderen en probleemoplossend te werk gaat? Vind jij het leuk om iets maatschappelijks te kunnen betekenen? Dan is deze vacature iets voor jou! Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef! Hier pakken we een uitdaging met beide handen aan.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

1)

Waar ga je werken?
De Lamastraat is een woonvoorziening waar twaalf jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking wonen. De woning is verdeeld in twee subgroepen. Beneden betreft een woongroep, boven hebben we zes appartementen waar cliënten hun eigen woonplek hebben, maar waar ze altijd een beroep kunnen doen op begeleiding. De Lamastraat bevindt zich in de wijk Weidevenne.

Op de Lamastraat vinden we een huiselijk gevoel belangrijk. We willen dat cliënten zich thuis voelen: er is altijd begeleiding aanwezig om samen te zijn, een kop koffie te drinken, mee te eten of om gewoon even te kletsen in één van de gezamenlijke ruimtes, ook wanneer zij een eigen appartement hebben. Binnen de Lamastraat werken we volgens een regiemodel. Bij sommige cliënten is de begeleiding vooral ondersteunend, omdat zij in grote mate van zelfstandigheid de regie over hun eigen leven kunnen nemen. Andere cliënten met een intensievere zorgvraag hebben meer behoefte aan ondersteuning bij het uitvoeren van de eigen regie. Op deze manier bieden we zorg op maat en zijn daarmee cliëntvolgend: we kijken naar wat de cliënt nodig heeft en sluiten daar op aan. Hierbij vinden we het van groot belang dat de cliënt intrinsieke motivatie laat zien voor de eigen doelen.

Wie ben jij?
Jij geeft als begeleider onze cliënten duidelijkheid en zekerheid. Je vindt manieren om de eigen regie van de cliënten te kunnen vergroten of weet deze minimaal te behouden. Jij kunt goed reflecteren op eigen handelen en je vindt het geen probleem om in wisseldiensten te werken, waar ook slaapdiensten een onderdeel van zijn. Je hebt passie en ervaring in het werken met onze doelgroep en de problematiek die onze doelgroep met zich mee brengt. Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • een afgeronde pedagogische/ zorgopleiding hebt op MBO niveau 2/3;
 • goede communicatieve vaardigheden bezit, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
 • goed in staat bent om te reflecteren op eigen handelen;
 • beschikt over aanpassings- en relativeringsvermogen.

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • Als medewerker begeleiding II een brutosalaris van minimaal € 2.047,00 en maximaal € 2.978,00 op basis van 36 uur (FWG 30). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • Als cliëntbegeleider II een brutosalaris van minimaal € 2.537,00 en maximaal € 3.432,00 op basis van 36 uur (FWG 40). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 december 2023;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings met uitnodigingen voor bijvoorbeeld: Persoonlijke Veiligheid Training (PVT), Gentle Teaching, medicatie, psychiatrische stoornissen & trauma, verstandelijke beperking & ontwikkelingspsychologie en meer;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • Een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • Een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
 • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer nu

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met collega's van de locatie via tel. 06-53351398. Zij vertellen jou graag meer!

Enthousiast?
Solliciteer dan via de sollicitatie button! Het is ook mogelijk om een korte motivatie en je cv te mailen naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202380. Je sollicitatie zal door onze Recruiters worden doorgezet naar de Lamastraat waarna zij beslissen of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel vacature