Werken en leren

Regiebegeleider II LVB - MVB | 32 - 36 uur | Purmerend

Ben jij die regiebegeleider met liefde voor de gehandicaptenzorg? Begeleid jij vanuit onvoorwaardelijkheid, met gevoel voor duidelijkheid en humor? Dan is deze vacature iets voor jou!

Joran Website)

Waar ga je werken?
De woonvoorziening Kwadijkerpark 106 is een mooie, nieuwbouw woning waar 10 cliënten wonen met een matig tot licht verstandelijke beperking en een matig emotioneel ontwikkelingsniveau. Dit gaat vaak gepaard met hechtingsproblematieken, gedragsstoornissen en het autisme spectrum stoornis. Onze cliënten hebben behoefte aan duidelijkheid en zekerheid, die jij in je begeleidingsstijl weet toe te passen. Overdag gaan de meeste cliënten naar dagbesteding wat jou als Regiebegeleider de ruimte geeft om je taken uit te voeren.
Alle cliënten kunnen zichzelf terugtrekken in hun eigen appartement, voorzien van een eigen woonkamer en badkamer. We bieden onze cliënten kamer begeleiding waar je bijvoorbeeld met elkaar een film kijkt, een spelletje doet, maar ook cliënten stimuleert tot het schoonmaken van hun appartement. Je komt terecht in een dynamisch gezellig team wat bestaat uit 13 vaste medewerkers met weinig inzet van externen. Dit zorgt voor vaste gezichten en een rustige sfeer onder onze cliënten.

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Wie ben jij?
Je bent een gedreven, enthousiaste Regiebegeleider die weet van aanpakken. Als Regiebegeleider ben je verantwoordelijk voor het bieden van het dagprogramma volgens het cliëntplan aan onze cliënten. Hierbij heb jij op inhoudelijk gebied extra deskundigheid en/of ervaring met de begeleiding van onze doelgroep. Het voeren (en opstellen) van de jaarlijkse cliënt-planbesprekingen en het stellen van nieuwe doelen in de driehoek t.a.v. jouw toegewezen cliënten is onderdeel van de begeleiding. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt hen deze veiligheid, sfeer en warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie die ook de onderlinge samenwerking van het team te goede komt. Het is in deze rol belangrijk dat je interventies kan doen in spanningsvolle situaties conform de PTV/HBV0- training. Je bent verzorgend, warm en zelfstandig.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • een afgeronde verwante opleiding hebt op minimaal MBO niveau 4;
 • bij voorkeur bekend bent met de methode Gentle Teaching & Geef me de vijf (of bereid bent dit te leren);
 • affiniteit hebt met de doelgroep;
 • in staat bent om te reflecteren op je eigen handelen;
 • flexibel inzetbaar bent en weet van aanpakken! 

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • Als Regiebegeleider II een brutosalaris van minimaal € 2.685,00 en maximaal € 3.749,00 op basis van 36 uur, ingeschaald in FWG 45;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 december 2023;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings met uitnodigingen voor bijvoorbeeld: Persoonlijke Veiligheid Training (PVT), Gentle Teaching, medicatie, psychiatrische stoornissen & trauma, verstandelijke beperking & ontwikkelingspsychologie en meer;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • Een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • Een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Regiebegeleider Zana Ekinci via tel. 0620908195. Zij vertelt je graag meer!

Enthousiast?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via de onderstaande sollicitatie button! 

Solliciteer

Het is ook mogelijk om je CV en motivatie te mailen naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202376.

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Ook jij levert hier een belangrijke bijdrage aan. 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze Recruiter Rosan.

Deel vacature