Werken en leren

Cliëntbegeleider II | EMB | Uren in overleg | Purmerend

Ben jij de cliëntbegeleider II vol motivatie en passie die wij zoeken? Heb je een warm hart, geduld en ben je op zoek naar een nieuwe en boeiende uitdaging in de gehandicaptenzorg? Solliciteer dan nu!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

A &I High Five 400)

Waar ga je werken?
Kwadijkerpark 54 is een woning welke grenst aan het mooie groene gebied van Prinsenstichting. Je kijkt uit op de boerderij, onze ‘groene hoek’ en een mooi meer. Op Kwadijkerpark 54 wonen 9 ernstig meervoudig beperkten cliënten (EMB) en is er een tijdelijke woonplek voor een cliënt met bijvoorbeeld een revalidatie-vraag. Het is een uiteenlopende groep cliënten waar veel diversiteit in zorgvraag is. De cliënten variëren in leeftijd van 7 tot 71 jaar. De cliënten zijn grotendeels rolstoel afhankelijk met de daarbij horende zorg. Naast de dagelijkse zorg, is de cliënt ook afhankelijk van de begeleiding om de dag voor hem of haar goed in te vullen. Het bieden van activiteiten op maat is hierbij belangrijk. Wat onze groep uniek maakt is het contact leggen met de cliënt. Waar je bij de één gericht bent op gedrag en mimiek kan je met de ander verbaal een gesprekje voeren of maak je gebruik van hulpmiddelen zoals een spraakcomputer.

Er wordt samengewerkt met een dagbestedingsgroep (Kwadijkerpark 64, een groep voor EMB-cliënten). Als medewerker zal je dan ook met regelmaat diensten in samenwerking met de dagbesteding draaien. Bekijk dit filmpje voor een sfeerimpressie van Kwadijkerpark 54.

Wij werken volgens de methodiek Gentle Teaching. Wij gaan uit van een veilige en liefdevolle relatie welke de basis is voor de ontwikkeling bij de cliënten. De methode is erop gericht een relatie te ontwikkelen tussen de begeleiders en de cliënten.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren collega. In deze functie verricht je o.a. lichamelijke verzorging en medische handelingen. Je biedt ondersteuning bij activiteiten op de woning maar ook op dagbesteding. Je bent verantwoordelijk om de cliënten dagelijkse zorg te bieden, denk hierbij aan epilepsie, sondevoeding, zuurstof en dergelijke. Uitgangspunt is het bijstaan van de cliënten gedurende de dag in het ondersteunen dan wel overnemen van zorg. Onderdeel daarvan is het aanbieden van activiteiten en het indelen van de dag. Naast de zorg ben je ook verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van de groep. Belangrijk is dat je spontaan, flexibel en creatief bent. Het is belangrijk dat je goed overzicht kan houden en dat je zowel goed zelfstandig als in een team kan werken.

Daarnaast:

 • heb je een afgeronde verwante opleiding op minimaal MBO 3;
 • weet je cliënten te begeleiden ten aanzien van hun individuele zorgvraag en draag je zorg voor de dagelijkse gang van zaken en ben je een verbindende factor binnen het team;
 • heb je een actieve houding om de zelf organisatie van het team verder vorm te geven;
 • kan je passende medische handelingen zelfstandig uitvoeren en/of ben je bereid om hierin scholing te volgen;
 • heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.

Dit bieden wij:
Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • Als Cliëntbegeleider II een brutosalaris van minimaal € 2.537,- en maximaal € 3.432,- op basis van 36 uur, ingeschaald in FWG 40;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 december 2023;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings met uitnodigingen voor bijvoorbeeld: Persoonlijke Veiligheid Training (PVT), Gentle Teaching, medicatie, psychiatrische stoornissen & trauma, verstandelijke beperking & ontwikkelingspsychologie en meer;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • Een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • Een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
 • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Lotte, regiebegeleider II via 0299 459 253. Zij vertelt je graag meer!

Enthousiast?
Solliciteer dan via de sollicitatie button! 

Solliciteer nu

Het is ook mogelijk om een korte motivatie en je cv te mailen naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 202382.

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als cliëntbegeleider II lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel vacature