Werken en leren

Cliënt- of Regiebegeleider II EVB | 28 uur | Purmerend

Wil jij verzorging en werken met moeilijk verstaanbaar gedrag combineren?
Wil je graag lange diensten werken met deze dankbare doelgroep?
Wij zoeken voor Kwadijkerpark 19 per direct een gemotiveerde Cliënt- of Regiebegeleider om ons team te versterken!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

Patrickpaula Blauw)

Waar ga je werken?
Je komt te werken in een stabiel en gezellig team, met een prettige werkomgeving waarin sprake is van een open cultuur. We vinden het belangrijk dat mensen zich welkom voelen. 
Op Kwadijkerpark 19 wonen acht mannen met een intensieve begeleidingsvraag en daarnaast hebben we één logeerplek voor vaste logees. De individuele zorgvraag van de cliënten staat voorop. Wij zijn een woongroep voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag, laag tot midden niveau, waarbij duidelijkheid en structuur belangrijk is. We werken volgens de methode Gentle Teaching, waarin veiligheid en wederzijds respect de basis zijn van waaruit je handelt en volgens de kenmerken van de methodiek “Geef me de Vijf”. Als begeleider ben je naast het creëren van een huislijke sfeer, bezig met het bieden van structuur, voorspelbaarheid en veiligheid. Kenmerkend in de begeleiding is het werken met individuele dagprogramma’s van de cliënten. Vanwege toekenning van meerzorg en door zwangerschapsverlof is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega.  

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Wie ben jij?
Je bent een aanpakker, durft mee te denken in processen en neemt initiatief. Je hebt passie voor onze doelgroep en bent positief ingesteld. Als Regiebegeleider houd je, je aanvullend bezig met o.a. het opstellen van het ondersteuningsplan en het organiseren, coördineren, evalueren en uitvoeren van de ondersteuning en/of verzorging/verpleging van de cliënten. Dit doe je in overleg met betrokken verwanten en hulpverleners op en rondom de woongroep. Je werkt in teamverband en net als de Cliëntbegeleider begeleid je t.a.v. de individuele zorg/behandelvraag. Je ondersteunt en begeleidt in de ADL en de specifieke zorg/ begeleidingsvraagstukken. Wij zoeken een collega die het een uitdaging vindt om in samenwerking met het team op deze woning de complexe zorg vorm te geven.  

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • een afgeronde agogische of verzorgende opleiding hebt op niveau 3 voor Cliëntbegeleider en niveau 4 voor Regiebegeleider;
 • kennis hebt van autisme een pre;
 • kunt omgaan met lichte agressie en adequaat kunt handelen bij moeilijke situaties;
 • een verantwoordelijkheidsgevoel, stevige persoonlijkheid en relativeringsvermogen hebt.
 • stressbestendig bent en beslissingen kunt nemen;

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • Als cliëntbegeleider een brutosalaris van minimaal € 2.258,00 en maximaal € 3.198,00 op basis van 36 uur (FWG 35) en als regiebegeleider een brutosalaris van minimaal € 2.537,00 en maximaal € 3.432,00 op basis van 36 uur (FWG 40). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 december 2023;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings met uitnodigingen voor bijvoorbeeld: Persoonlijke Veiligheid Training (PVT), Gentle Teaching, medicatie, psychiatrische stoornissen & trauma, verstandelijke beperking & ontwikkelingspsychologie en meer;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • Een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • Een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
 • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

 

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met het team van Kwadijkerpark 19, tel.nr. 0299-459232. Zij vertellen je graag meer!

Enthousiast?
Klik dan op onderstaande sollicitatiebutton en solliciteer! Het is ook mogelijk om je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl te sturen onder vermelding van vacaturenummer 202323.

Reageer

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature