Werken en leren

Medewerker begeleider & cliëntbegeleiders II | MVB+ | Uren in overleg | Purmerend

Ben jij in het bezit van een MBO 2, 3 of 4 zorgdiploma? Krijg jij energie van ontwikkelingsgericht werken met cliënten met een MVB/EVB en gedragsproblematiek? Waarbij je cliënten met een complex intensieve zorgvraag begeleidt vanuit de onvoorwaardelijke relatie? Solliciteer dan nu!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

J&M Hand Voor Oren 400)

Wat ga je doen?
Op Kwadijkerpark 103 wonen 10 cliënten en één logecliënt. De cliënten zijn gediagnostiseerd met een autisme spectrum stoornis, functioneren op laag- tot middenniveau met gedragsproblematiek en zijn in meer of mindere mate afhankelijk van een duidelijke structuur voor de dagelijkse activiteiten. De cliënten zijn individueel ingesteld. Gezamenlijke activiteiten zijn de maaltijden en koffie/thee momenten. Zo wordt er bijvoorbeeld elke avond samen met de cliënten gekookt. Er zijn over het algemeen drie begeleiders overdag aanwezig en drie á vier begeleiders in de avond in verband met de zorgbehoefte/zorgvraag van de cliënten. Een aantal cliënten krijgen dagbesteding op de woning.

Hoe pas je in het team?
Kwadijkerpark 103 bestaat uit teams met een vaste kern aan medewerkers die langer op de woongroep werken, met daaromheen enkele collega’s die vrij nieuw zijn in het werk. Omdat je als Medewerker Begeleider/Cliëntbegeleider in een vast koppel samen met een Regiebegeleider werkt, is er alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling in het vakgebied. Er heerst een open overlegstructuur waarin jouw inbreng op prijs wordt gesteld.

We zoeken een collega die weet van doorpakken maar op zijn tijd ook van een geintje houdt. Relativeren in ons vak is belangrijk en daar draagt humor zeker aan bij! In ons team vinden we het belangrijk dat je zegt wat je doet, en doet wat je zegt.
We begeleiden onze cliënten vanuit de onvoorwaardelijke relatie en laten onze cliënten ervaren dat ze mogen zijn wie ze zijn. We zien het als een meerwaarde als je ervaring hebt met onze doelgroep, maar met de juiste motivatie, reflecterend vermogen en passie voor de gehandicaptenzorg ben je ook meer dan welkom om te solliciteren.
Je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

 • beschikt over een afgeronde zorgopleiding op MBO niveau 2, 3 of 4;
 • ervaring hebt met verbale & non-verbale agressie en kunt anticiperen op de ondersteuningsvraag van de cliënten;
 • stevig in je schoenen staat en het als uitdaging ziet om vanuit de zelforganisatie samen met andere medewerkers het team verder te ontwikkelen;
 • kunt schakelen in de begeleidingsstijl tussen de verschillende niveaus van de cliënten.

Wat bieden wij?
Bij een wederzijdse klik is er de mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast ontvang je:

 • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • Een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst waar je direct je andere nieuwe collega’s leert kennen;
 • Als medewerker begeleiding II een brutosalaris van minimaal € 2.047,00 en maximaal € 2.978,00 op basis van 36 uur (FWG 30). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • Als cliëntbegeleider II een brutosalaris van minimaal € 2.537,00 en maximaal € 3.432,00 op basis van 36 uur (FWG 40). Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring word je ingedeeld;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Extra loonsverhoging in de komende 2 jaar, waarvan de eerste 3% al wordt toegepast op 1 december 2023;
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling via trainingen en diverse e-learnings met uitnodigingen voor bijvoorbeeld: Persoonlijke Veiligheid Training (PVT), Gentle Teaching, medicatie, psychiatrische stoornissen & trauma, verstandelijke beperking & ontwikkelingspsychologie en meer;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • Een voucher met 20% korting op een artikel bij Fred’s Winkelatelier gevestigd in Purmerend;
 • Een voucher voor een gratis drankje naar keuze met een brownie of blondie bij ons Brownies & Downies Purmerend;
 • Een gratis soep bij aankoop van een broodje bij ons eetcafé de Prins op het Kwadijkerpark;
 • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Wil je meer weten?
Voor vragen over Kwadijkerpark 103 kun je appen of bellen met Regiebegeleider Odin Struijf via 06 12 97 96 97. Zij vertelt je graag meer!

Enthousiast?
Solliciteer dan via de sollicitatie button!

Solliciteer nu

Het is ook mogelijk om een korte motivatie en je CV te mailen naar werkenbij@prinsenstichting.nl onder vermelding van vacaturenummer 2022055.

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten in hun kracht gezet worden.

Als Medewerker Begeleider/Cliëntbegeleider lever jij hierin een belangrijke bijdrage!

Wij zijn een organisatie die geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de mogelijkheid om door te ontwikkelen.

Deel vacature