Werken en leren

Junior applicatiebeheerder gehandicaptenzorg | 32 - 36 uur | Purmerend

Heb jij affiniteit met ICT en wil jij in een maatschappelijke organisatie werken?
Wij zijn op zoek naar een gedreven junior applicatiebeheerder die onze mooie organisatie naar een hoger niveau brengt.
Ben of ken jij diegene? Lees dan verder!


Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

Patrick Website)

Wat ga je doen?
Als Junior Applicatiebeheerder ben je de schakel tussen onze gebruikers en de inzet van de ICT-applicaties Pluriform (ons elektrisch cliënten dossier) en Medimo (het medicatie aftekensysteem). Je zorgt ervoor dat de applicaties steeds optimaler aansluiten op de werkprocessen van de gebruikers, inventariseert wensen en behoeften en weet dit om te zetten naar concrete resultaten en oplossingen. Om alles optimaal te laten werken ben jij het aanspreekpunt van onze leverancier van de applicatie ‘Adapcare’ waar je functioneel contact mee hebt. Je denkt mee in verbeterslagen die bijdragen aan automatisering en zoekt verbinding binnen teams om verbeteringen te realiseren.
Belt een medewerker je op omdat iets niet naar behoren functioneert? Calamiteiten zijn voor jou vanzelfsprekend een reden om een stapje harder te lopen. Naast medewerkers hebben ook ouders en verwanten van onze cliënten toegang tot Pluriform. Met spin in het web zeggen we dus niets teveel!

Hoe pas je in het team?
Samen met een ervaren applicatiebeheerder en een meewerkend coördinator vorm je een zelf organiserend team. Met jouw kennis op HBO niveau en bij voorkeur ervaring in applicatiebeheer van een elektronisch cliëntdossier spreek je de taal van automatisering en ga jij de applicatie door en door leren kennen. Dit weet je dan ook moeiteloos te vertalen naar gebruikersinstructies. Prioriteiten stellen kun je als de beste, dit komt goed van pas als vraagbaak voor de gebruikers en de contacten met de leverancier en de afdeling ICT.

Prinsenstichting werkt volgens de methodiek ‘Gentle Teaching’ en ook in de uitvoering van jouw rol zien wij dit graag terug.

Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk en denkniveau;
 • 1-3 jaar (of meer) werkervaring;
 • ervaring met het Pluriform ECD is een pre, maar met kennis van andere ECD’s nodigen wij je ook zeker uit om te solliciteren;
 • affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking, wat het plezier om te werken bij Prinsenstichting compleet maakt!

Wat bieden wij?

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

Daarnaast krijg je:

 • veel waardering van onze mooie doelgroep;
 • een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst op ons hoofdkantoor om onze organisatie beter te leren kennen;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
 • een brutosalaris van minimaal €2.381,- en maximaal €3.452,- op basis van 36 uur, ingeschaald in FWG 45. Per 1 mei 2023 worden de lonen volgens de CAO GHZ met 3,2% verhoogd en jouw salaris dus ook!
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
 • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
 • het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete’s Foot;
 • een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!

 

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Nikki Hooijberg (Coördinator Pluriform) 06 12 28 92 24. Zij vertelt jou graag meer!

Enthousiast?
Klik dan op onderstaande sollicitatiebutton en solliciteer!
Het is ook mogelijk om je CV naar werkenbij@prinsenstichting.nl te sturen onder vermelding van vacaturenummer 202338.

Solliciteer hier

Over Prinsenstichting
Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk. Indirect lever jij hier als junior applicatiebeheerder hier ook een bijdrage aan!
We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Bij Prinsenstichting maak je deel uit van een organisatie met lef! Hier pakken we een uitdaging met beide handen aan!

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting

Deel vacature