HR Support Medewerker | HR

Hét aanspreekpunt voor zo’n 1.300 medewerkers met hr-gerelateerde vragen. Dat is wie jij bent als hr support medewerker bij Prinsenstichting in Purmerend. Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van deze dienstverlening en met jouw kennis en ervaring het verschil maken? Bekijk dan onze vacature.

Manuel Stoer 400)

Wat je gaat doen

Jij behandelt samen met de collega’s van de servicedesk alle vraagstukken die betrekking hebben op de in-, door- en uitstroom van onze vaste medewerkers. Denk aan vragen over het salaris en de werkkostenregeling. Zij doen dit telefonisch, via de mail of komen tussen 9 uur en half 5 langs. Op deze manier sta je nog écht met de mensen in contact en dat maakt deze functie uniek.

Iedere ochtend starten jullie met een kort scrum overleg en verdelen het werk. Het stellen van de juiste prioriteiten is hierbij belangrijk. Ook verzoeken van de verschillende hr-adviseurs worden opgepakt. Zo passen jullie contracten aan, plannen afspraken met de arbo-arts in en bieden ondersteuning bij audits.

En er is meer. Als hr support medewerker sluit je aan bij verschillende projectgroepen en overleggen. Het opzetten van een centrale indiensttreding en de optimalisatie van AFAS zijn hier voorbeelden van. Kortom, genoeg afwisseling dus.

Het team

Samen met 4 hr support medewerkers vormen jullie de servicedesk. Elk van julllie is gekoppeld aan een hr-adviseur met een bepaald domein, waarvoor je specifieke vraagstukken oppakt. Dit kan hr-verzuim, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit, hr-advies en hr-recruitment en arbeidsmarkt zijn. Hard werken en het enthousiasme om vooruit te willen gaan, zie je bij iedereen terug. En een lolletje op zijn tijd moet zeker kunnen.

Wat wij jou bieden

Kansen én draagvlak om werkprocessen verder te optimaliseren zijn er zeker. Je krijgt volop de ruimte om hier mee aan de slag te gaan. Aan de ontwikkeling van jou als persoon en binnen het vakgebied, hechten wij veel waarde. Daarom mag je aansluiten bij projecten waar jouw interesses liggen.

Ook kun je rekenen op:

• Een salaris tussen de € 2.586,- en € 3154,- bruto per maand (gebaseerd op een werkweek van 36 uur) afhankelijk van ervaring en conform de cao Gehandicaptenzorg waarbij de functie is ingedeeld in schaal FWG 40.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Gehandicaptenzorg zoals een eindejaarsuitkering.
  • Een baan voor 32-36 uur per week.
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. scholing en e-learnings.
  • Bij gebleken geschiktheid, is een contract voor onbepaalde tijd mogelijk.

Wat jij meebrengt

Dat jij altijd kijkt naar mogelijkheden hoe werkprocessen efficiënter kunnen worden ingericht, vinden wij belangrijk. Je neemt hierin je verantwoordelijkheid en vindt het leuk om hier mee aan de slag te gaan. Het werk pak je met beide handen aan en durft mensen aan te spreken wanneer je op informatie wacht. Ook een servicegerichte en dienstverlenende houding zien we graag bij je terug.

Verder vragen wij:

• minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding in de richting van HRM / personeelsadministratie;
  • kennis van en ervaring met AFAS is een pre.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de arbeidsovereenkomst.

Meer informatie of direct solliciteren
Wil jij samen met ons verder groeien? Solliciteer op de vacature van hr support medewerker via de sollicitatiebutton. Ben je nieuwsgierig of deze baan bij je past? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Recruitment Prinsenstichting via 0299-459200.

Wie wij zijn

Ook als HR Support Medewerker lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.