HR Adviseur | HR

Ben jij die generieke HR Adviseur die op zoek is naar een afwisselende functie en het verschil weet te maken in de Gehandicaptenzorg? Een schakel en verbinder die de klappen van de zweep op het HR-vakgebied kent? Een positieve werkhouding en een dosis humor? Dan is deze vacature iets voor jou!

X & J Website 1)

In jouw rol als HR-Adviseur ben je de verbindende schakel in het contact met managers en medewerkers. Je luistert, signaleert en adviseert gevraagd en ongevraagd over alle voorkomende HR vraagstukken. Je fungeert als aanspreekpunt en sparringpartner Met jouw actuele kennis lever je samen met de collega’s van het HR-team een bijdrage aan de ontwikkeling van het HR- beleid en werk je verschillende HR-thema’s uit.

Daarnaast:

• Fungeer je binnen het HR team als inhoudelijk aanspreekpunt / portefeuillehouder op één van de HR thema’s (denk bijvoorbeeld aan duurzame inzetbaarheid, functiewaardering (FWG), arbeidsomstandigheden (preventiemedewerker), strategische personeelsplanning).
  • Draai je mee in verschillende projecten om onze HR-organisatie nog beter aan te sluiten bij de ambitie van Prinsenstichting.
  • Draag je mede zorg voor managementinformatie, het maken van analyses en het op basis hiervan uitbrengen van advies.

De inhoud van de functie is een combinatie van uitvoering en adviestaken waarin er veel ruimte is om zaken zelfstandig op te pakken en je toegevoegde waarde voor de organisatie te bewijzen.

Van operatie tot strategie en alles wat er tussen zit! Eén ding is zeker, geen dag is hetzelfde!

Het team

Je komt te werken in een collegiaal HR team. Aangestuurd door de manager HR en verder opgebouwd uit een tweetal collega HR adviseurs, HR Servicedesk (5 collega’s), tweetal verzuimregisseurs en recruiters. Een leuke werkplek in een team met enthousiaste, betrokken collega’s!

Je werkt daarnaast ook samen met de collega HR Adviseurs van de zorgorganisaties binnen de zorggroep De Opbouw waartoe Prinsenstichting behoort.

De HR-afdeling is enorm in beweging en dit neemt ook op het gebied van HRM vele uitdagingen met zich mee. Het binden en boeien van geschikt personeel, de (door)ontwikkeling van medewerkers en het gezond houden van de organisatie en haar medewerkers zijn hier voorbeelden van.

Als HR Adviseur is het belangrijk dat jij vanuit een helikopterview in staat bent om hoofd –en bijzaken te scheiden en prioriteiten te stellen. Dit past bij jou omdat jij werkt vanuit verbinding en draagvlak creëert. Je bent communicatief - en adviesvaardig en werkt resultaat - en servicegericht.  Als persoon ben jij benaderbaar, enthousiasmerend, bezit je een van nature goed organiserend vermogen en ben je integer, flexibel en op samenwerking gericht!

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

• een afgeronde opleiding hebt op Hbo-niveau in de richting van HRM;
  • minimaal 3 jaar ervaring hebt als HR-adviseur, bij voorkeur in de zorg;
  • op de hoogte bent van marktontwikkelingen, de CAO, relevante wet- en regelgeving en dit weet te vertalen naar de praktijk;
  • bij voorkeur kennis hebt van AFAS.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de arbeidsovereenkomst.

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen de organisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 55 (maximaal € 4.304,- bruto per maand bij een fulltime arbeidsduur).
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Gehandicaptenzorg, zoals bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering.
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door o.a. scholing en e-learnings.

Meer informatie of direct solliciteren

Ben jij op zoek naar een nieuwe HR-uitdaging in de zorg? Wil je graag bij Prinsenstichting werken, solliciteer dan hier!

Ben je nieuwsgierig of deze baan bij je past? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Mel Hakker via 06-20234247.

Wie wij zijn

Ook als HR Adviseur lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.