Werken en leren

GZ-Psycholoog/ Orthopedagoog Generalist | Zodiak

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Orthopedagoog/ Basis-Psycholoog lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.

Ben jij een gedreven, creatieve en doortastende GZ-psycholoog/ Orthopedagoog Generalist met ambitie? Dan is deze vacature wellicht voor jou bedoeld!

 

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

A &I High Five 400)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Zodiak Expertise centrum is op zoek naar een  GZ-psycholoog/ Orthopedagoog Generalist om een (boven) regionale rol te gaan vervullen. Bij Zodiak maak je deel uit van een organisatie met lef! Hier pakken wij een uitdaging met beide handen aan. Wij zijn een succesvol en zeer ambitieus onderdeel van Prinsenstichting. Er is voor alle diagnostiek- en behandelvragen van zowel kind, jeugd en volwassenen mensen met een verstandelijke beperking een antwoord. We werken samen in een groot interdisciplinair team met o.a. een seksuoloog, vak therapeuten, AVG-artsen en paramedici.

Onze ambitie richt zich op het uitbreiden in kwaliteit en kwantiteit binnen de regio Noord-Holland. De trein rijdt, stap in en reis mee met onze ambitieuze plannen!

Je verricht werkzaamheden in een sterk en ambitieus interdisciplinair team, dit in een uitdagende en stimulerende werkomgeving die volop in ontwikkeling is;

De gedragskundige zorg bij Prinsenstichting wordt geleverd door o.a. orthopedagogen (generalist) en (GZ) psychologen vanuit de afdeling Zodiak. Binnen Zodiak wordt interdisciplinair samengewerkt met - onder andere -seksuologen, artsen, logopedisten en ergotherapeuten. Samen hebben wij één doel: de cliënt helpen het beste uit zichzelf te halen en een eigen leven te leiden, zoals de cliënt dat wil.

De werkzaamheden zijn voor onze cliënten die bij Prinsenstichting wonen en/of dagbesteding hebben of begeleid worden door Prinsenstichting. Wij bieden dus zowel intramuraal als extramuraal onze diensten aan. Als Gedragsdeskundige coördineer je de behandeling ondersteund. Je ondersteunt (Junior) Gedragskundigen en medewerkers bij het vormgeven van de behandeling, levert een bijdrage aan de diagnostische beeldvorming, teamscholing en pedagogische coaching. Daarnaast heb je een rol in de individuele en mediërende behandeling van de cliënten en voer je ondersteunende gesprekken met cliënten en hun verwanten. Je levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van zowel het gedragsdeskundige team als de teams waar je mee samenwerkt en aan de bredere organisatie. Ook ben je betrokken bij de methodiekontwikkeling binnen Zodiak en bij brede implementatie van de ondersteuningsvisie en interne scholing op diverse gebieden van medewerkers.

Zodiak Expertisecentrum is onderdeel van Prinsenstichting, welke zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zaanstreek-Waterland, werkend volgens de visie “Gentle Teaching”’.

Daarnaast is het belangrijk dat jij;

 • Een afgeronde universitaire opleiding tot orthopedagoog/psycholoog hebt;
 • beschikt over een BIG-registratie tot Orthopedagoog Generalist / GZ-psycholoog;
 • affiniteit hebt met onze doelgroepen (Kind & jeugd, LVB en/of Ouderen) en de bijbehorende dynamiek en problematiek;
 • je bent in het bezit van de BAPD (of aanverwant);
 • kennis hebt van of ervaring met diverse vormen van psychotherapeutische behandeling;
 • uitstekende sociale vaardigheden hebt; capaciteit om verbinding te creëren tussen de verschillende systemen (cliëntsystemen/school/hulpverleners/etc.).

Wat bieden wij?

Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien, zowel als persoon als professional. Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd. Bovendien heb je binnen deze zelforganisatie volop de ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).

Daarnaast krijg je:

  • Veel waardering van onze mooie doelgroep;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings) en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Inschaling in FWG65;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg;
  • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op basis van 36 uur;
  • Het gehele jaar 10% korting gehele collectie en 2x per jaar 25% korting op je aankopen bij The Athlete’s Foot;
  • Een leuke werkplek in een zelf organiserend team met enthousiaste, betrokken collega’s!
Solliciteer snel

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature