Werken en leren

Flex Medewerker Begeleiding | Ouderen

Bij Prinsenstichting werken mensen met hart voor de gehandicaptenzorg. Wij hebben één doel: samen kijken naar wat kan, zodat cliënten kunnen leven zoals zij dat willen. Zo gewoon als mogelijk.

Ook als Flex Medewerker Begeleiding lever jij hier een belangrijke bijdrage aan.  

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang.

Je komt elkaar tegen bij Prinsenstichting.

X & J Website 1)

Wat ga je doen?

Bij Prinsenstichting kiezen we voor samen. Samen werken, samen zorgen, samen doen. We gaan met elkaar om vanuit de filosofie van Gentle Teaching. We werken aan relaties waarin elke betrokkene zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt, verbonden met de ander.

Op Westerkoogweg 64 wonen 9 cliënten, 3 vrouwen en 6 mannen, in de leeftijd van 21 tot 54 jaar met matig tot ernstige verstandelijke beperking. Het is een gezellige groep cliënten, de meesten individueel ingesteld, maar aantal vinden het gezellig om met elkaar in de woonkamer te zijn. De cliënten hebben hulp nodig bij de ADL en het invullen van hun dagelijkse programma. Een aantal cliënten hebben behoefte aan duidelijk sturing en structuur in hun programma.

Op Westerkoogweg 66 wonen 10 cliënten waarvan 7 mannen en 3 vrouwen in de leeftijd tussen 29 tot 67 jaar. De cliënten functioneren op laag- middenniveau en zijn meer of minder mate afhankelijk van een duidelijke structuur voor de dagelijkse activiteiten. De cliënten zijn individueel ingesteld, leven vrijval langs elkaar heen. Gezamenlijke activiteiten als de maaltijden en koffie/thee momenten. Door de week wordt er gewerkt met een gestructureerd dagprogramma. In het weekend bepaalt de cliënt hoe de dag eruitziet. Er zijn over het algemeen twee begeleiders aanwezig in verband met de zorgbehoefte/ zorgvraag van de cliënten. De helft van de cliënten heeft dagbesteding in de woning. De overige cliënten hebben dagbesteding buitenshuis.

We werken nauw samen tussen de woningen, voornamelijk in de ochtend ADL en avond ADL wordt er tussen woningen gependeld. We streven ernaar om dubbel te staan, echter komt het ook voor dat we met een pendeldienst werken.

Wie ben jij?

Als Flex Medewerker Begeleiding, ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van cliënten op laag en middenlaag niveau. Jij zorgt voor de juiste stimulatie en ondersteunt de cliënt bij alles ten aanzien van de ADL. De cliënten hebben een grote behoefte aan zekerheid en duidelijkheid. Jij als begeleider bent daarbij de belangrijkste factor. Jij biedt deze veiligheid, sfeer liefdevolle, warme zorg en zorgt voor de juiste harmonie, die ook de onderlinge samenwerking ten goede komt. Je hebt passie in het werken met onze doelgroep en je bent positief ingesteld, toont lef en maakt er elke dag het beste van! 

Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • in opleiding bent of een afgeronde opleiding hebt op MBO niveau 2;
  • minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt met de betreffende doelgroep of aanverwante doelgroep in de VG-sector is een pre;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
  • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
  • beschikbaar bent in de weekenden, maar ook oproepbaar bij eventuele ziektevervanging of in vakantie periodes!

 Wat bieden wij?

We zijn een lerende organisatie en geloven in de kracht van samenwerking. We hebben een veelzijdig aanbod aan vacatures en geven jou als professional de ruimte om je (nog) verder te ontwikkelen. Een loopbaan lang. Bovendien is er volop ruimte voor eigen initiatief.

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 25 (tussen € 1.788,00 - € 2.574,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).
  • Een leuke werkplek in een zelforganiserend team met enthousiaste en betrokken collega’s!

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de locatie Westerkoogweg, tel.nr. 075-6817764.

Enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie button

Solliciteer hier

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Deel vacature